Ramona de la Clejani, terorizată de Fulgy. Ce i-a făcut bărbatul: ‘Cu mâna mea îl bag la Obregia’ EXCLUSIV

Ramona de la Clejani, terorizată de Fulgy. Ce i-a făcut bărbatul: ‘Cu mâna mea îl bag la Obregia’ EXCLUSIV
Ramona de la Clejani, terorizată de Fulgy

Fiica “nelegitimă” a lui Ioniță de la Clejani e terorizată de Fulgy, fratele ei vitreg: “Eu cu mâna mea îl bag la Obregia. Vreau protecție din partea Poliției!” Ramona Manole, fiica “nelegitimă” a lui Ioniță de la Clejani, a intrat în vizorul fratelui vitreg, recent externat dintr-un centru de dezintoxicare: ” Eu cu mâna mea îl bag la Obregia!”, ne-a spus femeia, pentru playtech.ro. Solista este foarte speriată din cauza comportamentului agresiv al lui Fulgy și cere protecția Poliției.

Ramona de la Clejani, terorizată de fratele vitreg. Ce i-a făcut Fulgy?

Contactată de reporterii Impact.ro, Ramona ne-a mărturisit că este terorizată de fratele ei: “Eu cu mâna mea îl bag la Obregia (Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, din București), pentru că sunt amenințată din nou de Fulgy, o ține cu mine într-o continuă amenințare. Nu am de ce să mai tac și o să fac toate demersurile, ca să îl bag acolo unde îi este locul, dacă familia lui îl tot apără”.

  • ”Vreau protecție din partea Poliției!”

Ramona Manole ne-a mai dezvăluit că vrea să ceară ajutorul oamenilor legii: ”Vreau protecție din partea Poliției, vreau un avocat care să mă ajute să fac toate demersurile. Membrii familiei lui Fulgy fac toate acestea pentru că și-au făcut praf imaginea și toată lumea s-a întors spre mine, iar lor nu le convine, se oftică”.

Și-a desființat celebrii părinți: ” Să cânte, că atâta știu să facă… după ureche”

Fulgy n-are milă însă de nimeni, ba, mai mult, și-a desființat și părinții, pe Ioniță și Viorica de la Clejani. El a postat pe Instagram un filmuleț în care susținea că aceștia cântă muzică de amatori: “Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu pe niște lăutari! Voi vorbiți despre droguri și despre psihologie cu o femeie care cântă cu vocea și cu unul care cântă cu acordeonul? Să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și, gata!”.

Ramona a sărit în apărarea tatălui, deși a renegat-o: “Fulgy e un nebun. Viorica și Ioniță au valoare și merită respectați. Muncesc împreună și totul pentru copiii lor. Când merg la un eveniment și aud că au cântat și ei în acea locație îmi sare inima de bucurie!”, ni s-a mai confesat ea, pentru playtech.ro.

  • Fulgy a tocat averea Clejanilor, la jocurile de noroc

Fulgy a prăpădit la jocurile de noroc mare parte din averea familiei: ”Mă trezeam la 10 noaptea și plecam la Casino. Am pierdut și 90.000 de euro, pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro.

Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 1.000.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro, până acum. În Margherita, ai mei au investit vreo 400.000 de euro”, a povestit el, într-un interviu tv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI