L-a bătut Fulgy pe Ioniță de la Clejani?! Apel disperat la 112

L-a bătut Fulgy pe Ioniță de la Clejani?! Apel disperat la 112
Si-a batut Fulgy tatal?

Fulgy continuă să fie iar în centrul scandalurilor. Tatăl său, Ioniță de la Clejani, ar fi sunat, duminică seara, la numărul de urgență 112, unde ar fi anunțat că ar fi fost lovit de fiul său, Fulgy.

L-a bătut Fulgy pe Ioniță de la Clejani?!

Conform Antena3.ro scandalul ar fi izbucnit într-un restaurant din Capitală, continuând și la domiciliul Clejanilor. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, dar Ioniță a refuzat să depună plângere. Acest incident s-a petrecut duminica seara, în jurul ore 23:30, în casa lui Ionița și a Vioricăi de la Clejani. Aparent, Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său, care ulterior a apelat la numărul de urgență 112. Imediat, la fața locului au ajuns două echipaje de Poliție, însă Ioniță de la Clejani a refuzat să depună plângere împotriva fiului lui.

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit la un restaurant din Dorobanți, unde Ioniță ieșise cu fiul său la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea de socializare. Apoi, Ioniță de la Clejani l-a amenințat că dacă nu închide transmisiunea live se va ridica de la masă și va pleca. Acest scandal a continuat și acasă, iar Ioniță ar fi sunat la Poliție, în urma agresiunii fiului său, Fulgy.

Ce anunță comunicatul Poliției

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

Fulgy, reacție acidă la adresa părinților săi

Amintim că, recent, fiul Clejanilor a avut o reacție acidă la adresa părinților lui, spunând că sunt doar niște ”lăutari care cântă după ureche”.

„Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu, niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul, cu acordeonul, despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare postată pe Instagram Stories, realizată în timp ce era în cada plină cu apă.

De altfel, în trecut, și Fulgy cânta alături de părinții săi, însă de la o vreme acesta a încetat să mai facă asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI