21 feb. 2022 | 17:00

Radu Itu, decizie radicală după ce a fost eliminat de la Survivor România: „M-a schimbat, recunosc!” EXCLUSIV

Emisiuni TV
Radu Itu, decizie radicală după ce a fost eliminat de la Survivor România: „M-a schimbat, recunosc!” EXCLUSIV
Radu Itu, pregătit să înceapă o nouă viață în scurt timp

Radu Itu, una dintre vedetele actualei ediții ale emisiunii „Survivor” 2022, a împlinit luni, 30 de ani. Cu această ocazie, el a luat câteva decizii importante pentru restul vieții sale. Iar pe două dintre ele le-a făcut publice, prin intermediul impact.ro. La 30 de ani, împliniți după ce a fost trimis acasă de la „Survivor”, Radu Itu a luat două decizii majore. Se însoară și își continuă afacerea cu pălării.

Radu Itu, de la Survivor direct la altar

După experiența „Survivor România”, la cei 30 de ani ai săi, Radu Itu a stat de vorbă cu redacția Impact despre acest moment din viața sa, dar și despre planurile de viitor. Printre acestea se numără și căsătoria, dar și continuarea afacerilor de până acum.

„Așa cum stă bine oricărui om care împlinește un număr de ani, schimbând prefixul, cum se mai spune, am luat și eu câteva decizii pentru viața mea viitoare. Mai ales că experiența de la Survivor m-a schimbat, recunosc! În primul rând, voi merge pe același drum al afacerilor de până acum.

Ca atare, voi încerca să-mi dezvolt afacerea cu pălării. Pe de altă parte, cred că anul acesta mă însor. Sper să putem face măcar cununia civilă anul acesta, dacă nu chiar și nunta, undeva în toamnă, cel mai probabil!”, a precizat el pentru impact.ro.

Ce câștiguri îi aduce afacerea cu pălării

Radu Itu este acționarul unei firme care administrează un brand cunoscut, dar și piperat de pălării. Este unul care pornește în vânzarea acestora de la 200 de euro bucata. Conform datelor de la ANAF, compania sa avut o cifră de afaceri de 1.326.344 de lei, adică circa 270.000 de euro și un profit de 95.000 de lei, ceea ce s-ar traduce prin aproximativ 20.000 de euro.

Lui Radu Itu, pe care telespectactorii l-au mai putut urmări și în alte emisiuni, cum ar fi „Splash, vedete la apă”, chiar anul trecut, îi plac motoarele și mașinile vechi.  Practică și sporturi extreme, ceea ce i-a permis să facă surf în Bali și snowboarding pe diverse coaste dificile ale  munților din Europa.

În plus, și-a cerut iubita în căsătorie, pe Ana Capsali, un cunoscut designer vestimentar din București, încă din 7 februarie 2020. Perioada ce a urmat ne-a adus tuturor însă o pandemiei fără egal, care a dat peste cap planurile tuturor, pe termen îndelungat.

Radu Itu adaugă și o precizare, cum că despre un singur amănunt, foarte important, și anume numărul copiilor ce se vor naște în urma căsătoriei lor, încă nu au discutat. Glumește, însă, și crede că va cădea repede la o înțelegere cu jumătatea sa.

Viața lui Radu Itu de după Survivor

Vedeta a revenit acasă după ce a fost eliminat pe 15 februarie de la „Survivor”, din echipa „Faimoșilor”. Acum, Radu spune că a reușit să se reacomodeze repede cu viața de dinainte, cu o singură mențiune, cea legată de hrană.

„Am avut în primele zile o nevoie teribilă de a mânca. Cred că am căutat de mâncare mai peste tot, inclusiv prin aeroport”, face el haz de situația pe care a traversat-o.

Se consideră însă un mare norocos. Radu Itu a reușit să părăsească competiția fără incidente majore de sănătate. Radu a mai indicta însă că trebui să se recupereze ușor-ușor, după cele două întinderi suferite. Prima era la inghinali și ulterior, la unii dintre mușchii femurali.

El a reluat cele declarate în ultima zi a șederii sale în Repubica Dominicană, atunci când a a aflat despre eliminarea sa din concurs, precizând o dată în plus că pentru acest tip de concurs trebuie să fii foarte puternic fizic, dar și psihic, deopotrivă.

„La televizor, după ce am privit eu însumi câteva ediții, nu realizezi cât e de greu, totul! Dimpotrivă, ți se pot părea banale lucrurile de acolo. Și nu e deloc așa.

E foarte greu acest concurs! Iată de ce îmi doresc să câștige cel mai bun dintre cei rămași!”, a conchis  același Radu Itu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro