Scandal colosal la Survivor România 2022. Gestul jenant al Războinicilor, după ce Relu a ajuns în exil: ‘Să vă fie rușine!’

Scandal colosal la Survivor România 2022. Gestul jenant al Războinicilor, după ce Relu a ajuns în exil: 'Să vă fie rușine!'
Scandal colosal la Survivor Romania 2022, ce au facut Razboinicii

Competiția devine din ce în ce mai tensionată la Survivor România 2022. După ce s-a terminat jocul pentru recompensă, Daniel Pavel le-a adus o veste cruntă Războinicilor și Faimoșilor. Cele două triburi au fost nevoite să-și trimită câte un coechipier în exil. Ce reproșuri le-a adus Relu Pănescu concurenților din echipa albastră.

CRBL și Relu, trimiși în exil la Survivor 2022

Jocurile se schimbă la Survivor România 2022, după ce prezentatorul Daniel Pavel i-a anunțat pe membrii celor două triburi participante că un Faimos și un Războinic vor petrece 2 zile pe Insula Exilului, departe de competiție.

Potrivit regulilor Survivor România 2022, concurentul care a obținut cel mai bun timp și scor la joc este cel care are dreptul să-și nominalizeze un coechipier să meargă în exil.

În ediția de duminică, 19 februarie, Natalia Duminică de la Faimoși a fost cea care s-a salvat și l-a trimis în exil pe CRBL, în timp ce Ștefania Ștefan de la Războinici l-a trimis pe Relu Pănescu să i se alăture artistului, departe de camp.

CRBL și Relu Pănescu au ajuns pe Insula Exilului, unde au fost nevoiți să se adapteze noilor condiții de supraviețuire. Fostul câștigător al sezonului 2 Asia Express tună și fulgeră la adresa coechipierilor săi, pe care spune că i-ar fi trecut pe lista lui neagră, susținând că a fost exilat pe nedrept.

„Este prima oară când sunt nominalizat în exil. În momentul în care Natalia mi-a rostit numele…nu înțeleg ce se întâmplă, pe lista neagră sunt toți Faimoșii. Toți, absolut toți. Îmi vine să plâng când mă gândesc că am fost trimis la pușcărie fără motiv.”, a spus revoltat CRBL la Survivor.

Relu Pănescu s-a simțit abandonat de Războinici la Survivor România 2022?

Relu Pănescu a fost profund dezamăgit de faptul că ai săi colegi din echipa Războinicilor nu ar fi împărțit porția lor de mâncare cu el.

„Mă simt în perimetrul ăsta restrâns ca un prizonier. Va începe distracția între ceilalți care au mai rămas. Ajungi de te iau mințile. Sunt extrem de supărat pe colegii din echipa mea.”, a spus Relu la consiliul de nominalizare al săptămânii.

Revoltat de faptul că rivalul său de pe traseu nu ar fi primit mâncare din partea Războinicilor, CRBL le-a atras atenția concurenților din tribul advers.

„Mă, dar nu vă e rușine, mă, să nu-i trimiteți porția lui de mâncare?”, a spus răspicat CRBL.

Concurenții trimiși în exil pot participa la consiliile de nominalizare și eliminare de la Survivor România 2022. De asemenea, pot fi propuși spre eliminare și supuși votului publicului de acasă.