Când se dispută finala ‘Splash! Vedete la apă’. Cine sunt concurenții care se bat pentru 10.000 de euro

Când se dispută finala ‘Splash! Vedete la apă’. Cine sunt concurenții care se bat pentru 10.000 de euro
Când se dispută finala ‘Splash! Vedete la apă’.

Când are loc finala ”Splash! Vedete la apă 2021” și cine sunt vedetele care vor concura în marea finală pentru premiul în valoare de 10.000 de euro.

Când se dispută finala ‘Splash! Vedete la apă’

Marea finală Splash! Vedete la apă de la Antena 1 se apropie, astfel că concurenții rămași în concurs se vor lupta pentru un premiu în valoare de 10.000 de euro. Numai opt vedete au mai rămas în competiție și vor executa sărituri spectaculoase ca să impresioneze jurații, precum și spectatorii.

Până la ora actuală au fost anunțați șapte dintre cei opt finaliști ai emisiunii, în timp ce al optulea va fi anunțat după ediția de sâmbătă seara, de pe 11 septembrie, de la ora 20:00.

Ultimele șase vedete se pregătesc să sară în apă înainte de marea finală. Ele se antrenează la bazinul olimpic din Bacău, pentru a putea sări de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri. În ediția de sâmbătă seara va veni rândul pentru șase vedete să sară în apă. Este vorba despre: Anca Bucur, Emanuel, Crina Abrudan, Seredinschi, Maria Buză și Tavi Clonda. Apoi, unul dintre cei șase concurenți își va câștiga un loc în marea finală de duminică, 12 septembrie, de la ora 20:00.

Ce concurenți au participat până acum la Splash, în acest sezon

Amintim că până la ora actuală, la Splash au participat următoarele vedete:

Giani Kiriță
Cătălin Cazacu
Mario Fresh
Otilia Bilionera
Alina Pușcaș
Margherita
Cristi Pulhac
Pălărierul Radu Itu
Fachiru din Periș
Dj Harra
Chelsea Gandrabura
Natalia Duminică
Gabriela Cristea
Andreea Antonescu
Maria Popovici
Alexandru Mincu
Babană
Andreea Tonciu
Sonny
Roxana Nemeş
Emy Alupei
Cătălin Rizea
Gabi Toader
Edi Stancu
Jador
Elena Ionescu
Stelian Milu
Doinița Oancea
Blaze
Maria Ilioiu
Rikito Watanabe
Sandy
Marian Pavel
Adriana Bahmuțeanu
Black Matias
Raluca Podea

”Mă simt ca peștele în apă”

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor apar pe micile ecrane în calitate de prezentatori ai emisiunii Splash! Vedete la apă, în timp ce Romică Țociu și Paula Chirilă vor fi avea momente umoristice. Răzvan Fodor a declarat despre emisiunea al cărei prezentator este:

„Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul! Concurenţii au o misiune deloc uşoară, şi aici mă refer la cei care au frică de apă, frică de înălţime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!”, a mărturisit Răzvan Fodor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI