Propunerea lui Romică Țociu pentru Cătălin Măruță: „O să ne omoare Bănică”

Propunerea lui Romică Țociu pentru Cătălin Măruță: „O să ne omoare Bănică”
Romica Tociu, propunere pentru Catalin Maruta

Romică Țociu a fost prezent în ediția de azi a emisiunii La Măruță, unde au mai luat parte și vedete ca Rică Răducanu și Lavinia Pîrva, soția artistului Ștefan Bănică Jr. Cum Rică Răducanu și Romică Țociu au fost deja la celebra rubrică a sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, Romică Țociu i-a făcut o propunere inedită lui Cătălin Măruță.

Propunerea lui Romică Țociu pentru Cătălin Măruță

Lavinia Pîrva a fost prezența feminină din ediția de azi a emisiunii La Măruță. Ea a vorbit despre familie și afacerea online pe care a pus-o pe picioare, cea cu haine, dar a ținut să îi spună lui Cătălin Măruță că refuză categoric o invitație la rubrica sosurilor iuți.

„Nu vin la rubrica sosurile iuți. Nu vin nici dacă mă pici cu ceară”, a ținut Lavinia Pîrva să îi spună lui Cătălin Măruță. Prezent în emisiune, celebrul comediant Romică Țociu, fost invitat al temutei rubrici, i-a spus prezentatorului:

”Eu am venit pentru altceva, nu pentru emisiunea lui Maruță. Dacă vrei sa ne omoare Banică (n.red. Ștefan Banica), pune-o pe Lavinia să mănânce iute!”, a spus acesta.

De altfel, Lavinia Pîrva a mărturisit că Romică Țociu a fost unul dintre cei care a încurajat-o la începuturile ei în cariera muzicală, pe când bruneta avea doar 19 ani.

”Romică Țociu m-a încurajat în muzică, aveam 19 ani. Acum am 37 de ani.

Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre fiul său

Lavinia Pîrva a mai vorbit și despre activitatea sa, și anume, businessul în care este implicată, și anume, magazinul său online de haine.

„Arăt foarte bine, mă simt foarte bine. Foarte bine m-am simțit în perioada când eram însărcinată, deși eram ca un ursuleț. Am luat 20 de kilograme în sarcină, dar am slăbit foarte repede.

M-am dus la o croitoreasă să îmi fac o ținută, pentru că nu îmi plăcea nimic și așa a fost încurajată să fac acest business cu haine. Are un succes mare, este shopul meu online, avem foarte multe haine de damă, de calitate.”, a spus soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva a povestit și despre fiul său, Alexandru, acum în vârstă de doi ani și jumătate.

„Alexandru are doi ani și jumătate. Este bomba cu ceas, nu prea am timp de nimic, la început m-a ajutat mama, dar nu mi-am dorit să aibă o bonă. Copilul a stat numai lângă mama sau lângă bunica, a crescut frumos. Eu mi-am dorit să stau foarte mult cu copilul. Nu îmi mai doresc acum încă un copil, nu cred ca aș face față”, a spus Lavinia Pîrva. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI