Lavinia Pîrva, față în față cu Măruță la Pro TV. Ce nu a vrut soția lui Ștefan Bănică Jr. să facă după ce a născut

Lavinia Pîrva, față în față cu Măruță la Pro TV. Ce nu a vrut soția lui Ștefan Bănică Jr. să facă după ce a născut
Lavinia Pirva in emisiune la Catalin Maruta

Lavinia Pîrva a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit despre activitatea sa și despre rolul de mămică. Ea a povestit și cum va petrece sărbătorile de iarnă. Lavinia Pîrva a cântat și o piesă de Crăciun, compusă de ea. Deși mărturisește că îi este dor de scenă, pandemia a făcut ca familia să petreacă cât mai mult timp împreună.

Lavinia Pîrva, față în față cu Măruță la Pro TV

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Lavinia Pîrva a vorbit despre perioada când a fost gravidă cu fiul ei, Alexandru, în vârstă de doi ani și jumătate. Ea a spus și că afacerea sa online cu haine a venit din necesitatea ei, întrucât simțea că nicio haine nu îi mai vine bine după ce a născut.

„Arăt foarte bine, mă simt foarte bine. Foarte bine m-am simțit în perioada când eram însărcinată, deși eram ca un ursuleț. Am luat 20 de kilograme în sarcină, dar am slăbit foarte repede. M-am dus la o croitoreasă să îmi fac o ținută, pentru că nu îmi plăcea nimic și așa a fost încurajată să fac acest business cu haine. Are un succes mare, este shopul meu online, avem foarte multe haine de damă, de calitate.”, a spus soția lui Ștefan Bănică Jr.

Nu a dorit bonă pentru fiul ei

Lavinia Pîrva spune că și-a dorit să fie mamă cu normă întreagă, însă nu se simte pregătită să devină mamă a doua oară. Ea a mai dezvăluit că nu și-a dorit ca fiul ei să aibă o bonă, ci să fie înconjurat numai de membri din familie, precum mama sau bunica artistei.

„Alexandru are doi ani și jumătate. Este bomba cu ceas, nu prea am timp de nimic, la început m-a ajutat mama, dar nu mi-am dorit să aibă o bonă. Copilul a stat numai lângă mama sau lângă bunica, a crescut frumos. Eu mi-am dorit să stau foarte mult cu copilul. Nu îmi mai doresc acum încă un copil, nu cred ca aș face față”, a spus Lavinia Pîrva.

Artista a ținut să îi mai dezvăluie lui Cătălin Măruță că nu va participa niciodată la rubrica sosurilor iuți, celebră pentru întrebările incomode care îi sunt adresate invitatului.

”(…) Nu știu să fac cozonac, nu am făcut niciodată. Nu vin la rubrica sosurile iuți. De sărbatori vom fi acasă, abia asteptăm să facem bradul. Eu mă ocup în continuare de shop-ul meu”, a mai spus Lavinia Pîrva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI