Ștefan Bănică Jr., romantic în miez de noapte cu Lavinia Pîrva. Ce surpriză i-a făcut de ziua ei

Ștefan Bănică Jr., romantic în miez de noapte cu Lavinia Pîrva. Ce surpriză i-a făcut de ziua ei
Lavinia Pîrva, surprinsă de Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva a împlinit 37 de ani! Bruneta își petrece ziua de naștere alături de persoanele dragi. Ștefan Bănică Junior a avut grijă să îi facă partenerei sale o surpriză de proporții, chiar la miezul nopții. Vedeta a rămas uimită de gestul romantic pe care l-a făcut cântărețul.

Cum a surprins-o Ștefan Bănică Jr. pe Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. are grijă ca partenera lui să aibă parte doar de ce este mai bun. Acesta o tratează ca pe o prințesă, așa că a surprins-o în miez de noapte cu un cadou superb. Vedeta își serbează ziua de naștere, astfel că artistul nu a stat pe gânduri și a răsfățat-o așa cum a știut mai bine.

Lavinia Pîrva a împlinit 37 de ani, așa că mulți i-au urat un călduros ‘la mulți ani’. Bruneta nu a uitat de fanii săi din mediul online, astfel că i-a bucurat pe aceștia cu imagini inedite. Frumoasa artistă le-a recunoscut admiratorilor săi că nici nu a simțit când au trecut anii.

„Când au trecut 37 de ani????”, a transmis Lavinia Pîrva.

Ce cadou a primit Lavinia Pîrva din partea soțului ei

Bruneta a avut parte încă de la miezul nopții de surprize. Ștefan Bănică Jr. și-a dorit să fie primul care să o răsfețe de ziua ei, așa că i-a oferit un buchet impresionant de trandafiri roșii. Lavinia Pîrva a fost extrem de încântată de darul romantic pe care l-a primit de la soțul ei.

„Mulțumesc, iubirea mea.”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei în care apare buchetul de flori primit de la soțul ei.

Lavinia Pîrva, despre relația cu soțul ei

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în 2017, în Bulgaria. Evenimentul a fost unul extrem de discret, ținând cont că aceștia au preferat să nu dezvăluie foarte multe detalii. Viața lor s-a schimbat de când a venit pe lume micuțul Alexandru.

Cei doi sunt mai apropiați ca oricând și nu bagă în seamă gurile rele care vorbesc despre un potențial divorț. Lavinia Pîrva era, în trecut, surprinsă fără verighetă, așa că mulți au crezut că se confruntă cu probleme în viața amoroasă. Adevărul? Nici vorbă de așa ceva!

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă.

E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului.”, declara Lavinia Pârva pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI