17 feb. 2023 | 14:48

Produsele de la LIDL considerate cele mai bune din lume. Au câștigat Oscarul în gastronomie

Diverse
Produsele de la LIDL considerate cele mai bune din lume. Au câștigat Oscarul în gastronomie
Oscarurile în gastronomie pentru 2022

Încă din primii ani pe piața europeană, și continuând tradiția, mărcile LIDL au dominat premiile „Grocer Own Label Awards”. De exemplu, în 2015, Lidl aduna nu mai puțin de 36 de medalii. În urma unui număr record de înscrieri, la Oscarurile premiilor din sectorul alimentar au fost selectate de-a lungul anilor peste 91 de produse Lidl, mai multe decât orice alt retailer. Cu alte cuvinte vorbim de produsele LIDL considerate cele mai bune din lume, și care u câștigat Oscarul în gastronomie și în 2022.

Oscarurile în gastronomie pentru 2022

Premiile „Grocer Own Label Awards” sunt cea mai înaltă distincție a industriei alimentare, cunoscute sub numele de Oscarurile din zona de produse ale marilor supermarket-uri, și recunosc cele mai bune realizări din industria culinară.

Oscarul în gsatronomie, așa cum i se mai spune, este o celebrare a calității, diversității și inovației în sectorul produselor alimentare de marcă proprie. Anul trecut, organizatorii s-au concentrat din nou asupra noilor produse cu marcă proprie care au fost lansate în ultimele 18 luni.

Fiecare produs a fost supus unei evaluări riguroase de către un număr de judecători experți, iar juriul a petrecut două zile examinând produse din categoriile dulciuri, păsări de curte, brânzeturi și multe alte categorii, fiecare produs fiind punctat în funcție de criterii precum aspectul, gustul și aroma, raportul calitate-preț și ambalajul.

În lista brand-urilor intrate în concurs, de-a lungul anilor, s-au aflat și cele ale retailer-ului Lidl, și așa cum spuneam, a câștigat prestigiosul premiu în foarte mulți, recordul de produse fiind de 91 de produse marcă proprie Lidl întrate în jurizarea pentru oscarul în gastronomie.

Trebuie să facm precizarea a nu se confunda cu premiile „James Beard”, care, de asemenea, sunt cea mai înaltă distincție a industriei alimentare și recunosc cele mai bune realizări din industria culinară, de la bucătari și restaurante până la cărți și realizări de-a lungul vieții.

Vezi și: Adevărul despre produsele Lidl. Este cel mai bine păstrat secret. De asta au prețuri mici

Care sunt produsele LIDL considerate cele mai bune din lume

Două din produsele LIDL considerate cele mai bune din lume sunt migdalele caramelizate și ciocolata cu lapte și sare de mare, care au câștigat marele premiu la categoria „produs remarcabil – Sustenabilitate”, în cadrul premiilor „Grocer Own Label Awards”.

Pe lângă asta, conform celor de la Ego.ro, lista mai conține produsele de brand propriu care sunt sunt sinonime cu calitatea. Compania a fost premiată la cele mai prestigioase premii din sector, ICDA și WCA. Lidl continuă să mizeze pe poziția de lider al categoriei prin „Lidľs Cheese Factory”, un segment recunoscut în ultimii ani prin aceste premii de renume internațional și care le clasifică ca fiind produsele LIDL considerate cele mai bune din lume.

Până la opt brânzeturi naționale din lanțul de supermarketuri au fost premiate în 2022 în cadrul celor considerate la nivel mondial ca fiind Oscarurile brânzeturilor, prestigioasele World Cheese Awards și International Cheese & Dairy Awards.

Oveja cu Trufa, Jalapefio, brânza Black Garlic, de Mojo Picón și el Queso al Pedro Ximenez au fost deja premiate anul trecut datorită calității lor ridicate și prețurilor competitive. Brânzeturile din lanțul de supermarketuri Lidl își extind recunoașterea internațională în 2022 și se reafirmă pentru încă un an că are pe rafturile sale unele dintre cele mai bune brânzeturi din lume.

„Cu fiecare ediție, angajamentul Lid de a oferi clienților săi brânzeturi de cea mai bună calitate și pentru toate gusturile este reafirmat.

Clienții noștri nu trebuie să apeleze la produse specializate unități care cu siguranță le oferă prețuri inaccesibile. la Lidl, consumatorul poate găsi cele mai bune brânzeturi din lume la prețuri foarte atractive „, spun reprezentanții retailerului.

Participarea companiei la World Cheese Awards și la International Cheese & Dairy Awards s-a soldat cu opt premii pentru al patrulea an consecutiv. Piesele premiate, toate de producție internă, provin din mărcile proprii Roncero, Deluxe și din vasta lor selecție premium „La Queseria de Lidl.” Așa că, toate aceste premii sunt garanția calității însemnând, de fapt, că pe rafturile magazinelor găsim produsele de la LIDL considerate cele mai bune din lume.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Se strică vremea în România. Vor fi furtuni și chiar lapoviță
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
Capital.ro
Adio, cafea! Reţeta clasicei licori de dimineaţă se schimbă radical. Noile componente anunţate de oamenii de ştiinţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro