Un anunț a devenit viral pe rețelele sociale, după ce un bărbat a postat o fotografie care a stârnit hohote de râs în rândul internauților. Ce mesaj amuzant era scris pe o felie de pepene roșu, într-un supermarket din străinătate. Oamenii au izbucnit în râs.
Una dintre cele mai tari postări apărute pe social media, în ultimele săptămâni, a fost surprinsă într-un supermarket din Statele Unite ale Americii, unde un client a fotografiat o felie de pepene roșu de la raft.
Nimic neobișnuit până aici, însă mesajul care era scris pe folia produsului a stârnit hohote de râs în rândul internauților.
Unul dintre angajații magazinului a făcut o gafă și a scris pe un sticker cuvântul „dezosat”, ironizând, desigur, consumatorii dornici de a cumpăra lubenița, dezinformându-i pe aceștia că felia de pepene nu ar avea sâmburi.
Mesajul ilar a captat atenția unui client care nu a putut rămâne indiferent raftului buclucaș și a imortalizat poanta, distribuind-o pe conturile sale din mediul online.
„Nu-mi pasă cât de mult trebuie să plătesc pentru un pepene dezosat. Merită.”, a scris internautul în dreptul fotografiei devenită virală pe rețelele sociale.
Postarea a devenit virală pe Internet, provocând valuri de zâmbete și chicoteli din partea utilizatorilor de social media.
Te-ai gândit vreodată cum ar fi să presari sare deasupra feliilor de pepene roșu? Acest lucru îmbunătățești textura lubeniței și îi dă un gust aparte.
Cu ajutorul unui vârf de sare, tot lichidul din pepenele roșu iese la suprafața acestuia. Prin urmare, fiecare mușcătură este mai suculentă și mai dulce decât poate să pară de obicei.
Cei mai reputați experți în arta gastronomiei recomandă consumatorilor să presare sare în cantități mici deasupra unei felii de pepene roșu, înainte de a-l consuma.
„A pune sare pe pepene este o practică binecunoscută în sud. Combate gustul amar și face pepenele să pară și mai dulce. Sarea activează glandele salivare, așa că fructul va părea și mai suculent decât este, de fapt, în realitate”, a explicat John Carpenter, maestrul bucătar executiv de la La Cantera Resort & Spa din San Antonio, Texas.