Probleme în familia Adelinei Pestrițu. Soțul vedetei este executat silit

Probleme în familia Adelinei Pestrițu. Soțul vedetei este executat silit
Probleme in familia Adelinei Pestritu

Adelina Pestrițu trece prin momente cumplite. Faimoasa brunetă este foarte supărată din cauza problemelor pe care le întâmpină soțul ei. Se pare că Virgil Șteblea este executat silit din cauza unui fost fotbalist. Despre ce este vorba, mai exact.

Probleme în familia Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu pare să nu aibă liniște. Soțul ei, Virgil Șteblea, este „bun de plată”. Flavius Pogăcean, fost fotbalist la Astra Ploiești, FC Sibiu și FC Național, în prezent investitor în afaceri imobiliare este cel care l-a executat pe partenerul de viață al vedetei. Magistrații de la Judecătoria Buftea sunt cei care i-au trimis înștiințarea lui Virgil Șteblea.

Potrivit celor de la Cancan, soțul Adelinei Pestrițu are o datorie foarte mare la Flavius Pogăcean. Tatăl fetiței celebrei influecenrițe are de plătit o sumă colosală în valoare de 7.995 lei cu titlu de despăgubiri, la care se adaugă dobânda legală de la data introducerii cererii de chemare în judecată, 24.03.2016, si pâna la plata efectivă a debitului datorat.

De asemenea, se pare că la acest total se vor adăuga anumite cheltuieli de judecată în valoare totală de 3.305 lei. Mai mult de atât, soțul Adelinei Pestrițu mai are de plătit 505 lei taxă judiciară de timbru, 400 lei onorariu curator si 2.400 lei onorariu de avocat.

Acum, după patru ani, soțul Adelinei Pestrițu este executat silit de către bărbatul căruia îi datorează foarte mulți bani, cerere pe care magistrații i-au acordat-o, spre neliniștea soțului vedetei.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentinţa Civilă nr. 3712/12.06.2017 pronunțată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. ****/94/2016, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat de titlul executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare. Fără cale de atac”, au stabilit magistrații.”, notează jurnaliștii de la sursa citată anterior.

Cum a rămas Adelina Pestrițu fără contul său de Instagram

Executarea silită a soțului ei a venit ca o lovitură puternică pentru Adelina Pestrițu. Dar aceasta nu este singura veste proastă pe care a primit-o bruneta în luna mai. Acum câteva săptămâni, celebra influenceriță era foc și pară după ce și-a pierdut contul principal de Instagram, chiar în preajma sărbătorilor pascale.

„Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmppinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu tine de mine. Dintr-odată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând!!! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț.”, declara, atunci, bruneta.

Și, cum nu putea sta departe de fanii ei din mediul virtual, Adelina Pestrițu și-a făcut un nou cont pentru a comunica, din nou, cu a ei comunitate fidelă de urmăritori:

„Nu te bucura de răul altuia. Roata se întoarce fix atunci când te aștepți mai puțin. Vă aștept să mă urmăriți și pe acest cont. Voi posta mereu pentru a vă informa că sunt prezentă și aici. Vă mulțumesc.”, scria Adelina Pestrițu pe InstaStories, pe noul ei cont de pe Instagram, la începutul lunii mai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI