Oana Zăvoranu, reacție vehementă după ce Adelina Pestrițu a rămas fără Instagram: ”Pinocchio cerșetor spumegă”

Oana Zăvoranu, reacție vehementă după ce Adelina Pestrițu a rămas fără Instagram: ”Pinocchio cerșetor spumegă”
Oana Zavoranu reactie vehementa dupa ce Adelina Pestritu a ramas fara Instagram

Scandalul dintre Adelina Pestrițu și Oana Zăvoranu este departe de a se fi încheiat. Controversata actriță a desființat-o pe fosta soție a lui Liviu Vârciu, după ce aceasta a rămas fără contul său oficial de Instagram. Ce i-a dedicat Zăvo, în mediul online. Toți au rămas mască atunci când au citit.

Oana Zăvoranu, reacție vehementă după ce Adelina Pestrițu a rămas fără Instagram

Adelina Pestrițu trece prin momente cumplite de când a rămas fără contul său principal de Instagram. Deși bruneta a sesizat problema și a accesat platforma socială pentru a-ți face altăm pagină oficială, faimoasa influenceriță se simte pierdută fără cei 1,6 milioane de prieteni virtuali pe care îi strânsese în propria ei comunitate de fani.

„Nu te bucura de răul altuia. Roata se întoarce fix atunci când te aștepți mai puțin. Vă aștept să mă urmăriți și pe acest cont. Voi posta mereu pentru a vă informa că sunt prezentă și aici. Vă mulțumesc.”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStories, pe noul ei cont de pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, Oana Zăvoranu nu putut sta cu brațele încrucișate și a intervenit în scandalul momentului. Controversata actriță a desființat-o pe Adelina Pestrițu în câteva postări pe care le-a urcat pe InstaStories. Zăvo susține că o bună parte din urmăritorii brunetei ar fi conturi false, iar cea pe care o numește ironic „Pinocchio” nu ar fi atât de populară precum ar pretinde.

„E jale mareeee. Pinocchio ramane fără lovelele care îi veneau de pe cea mai mare sursă de venit a sa: INSTAGRAMUL. Ce face el acum?

Unde se mai izmenește el 24 din 24 în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate c***turile pe care el oricum nu le folosește dar pentru care încasează lunar peste 15.000 de euro?

Eu zic că e minune de Paște. Să-i mulțumiți lui Vârciu că din cauza divorțului cu scandal v-ați pricopsit cu boxista pe capul vostru!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

Oana Zăvoranu a desființat-o pe Adelina Pestrițu după ce influencerul și-a pierdut contul de Instagram

Frumoasa brunetă a avut parte de un nou derapaj la adresa Adelinei Pestrițu. Oana Zăvoranu a jignit-o pe fosta iubită a lui Speak, numind-o „penibilă”, acuzând-o de faptul că se „izmenește pe Instagram” și obține venituri considerabile fără a depune prea mult efort.

Pinocchio cerșetor spumegă că nu mai are unde să hohăilească să ia banu de pe voi. Fapt pentru care și-a deschis un cont nou, că „geniul” și „echipa aia mare” care lucrau nu au reușit nimic.

Îi e dor de voi, mă. Nu ți-e dor de nimeni, penibilo…ți-e „dor” de lovelele pe care le câștigi FĂCÂND NIMIC PE INSTAGRAM. Hai la muncă, să vedem ce știi să faci înafară de izmeneală și fală pe Instagram?! Îți zic eu…FIX NIMIC…sau stai…mai știi să dansezi pe boxe, să primești bacșiș în sutien sau chiloți, să te combini cu toți bărbații și să iei nota 3 la BAC.”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagramul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI