Lovitură dură pentru Adelina Pestrițu chiar de Paște. Vedeta e disperată, nu știe ce să mai facă

Lovitură dură pentru Adelina Pestrițu chiar de Paște. Vedeta e disperată, nu știe ce să mai facă
Lovitura dura pentru Adelina Pestritu chiar de Paste

Adelina Pestrițu este disperată de Paște și nu știe ce să mai facă. Frumoasa brunetă trece prin clipe de coșmar și cere ajutor, public, fanilor săi care o susțin. Ce decizie a luat fosta soție a lui Liviu Vârciu, chiar în preajma sărbătorilor pascale.

Lovitură dură pentru Adelina Pestrițu chiar de Paște

Adelina Pestrițu este în culmea disperării. Frumoasa brunetă a primit o lovitură puternică în preajma sărbătorilor pascale din acest an, când și-a pierdut contul oficial de Instagram, unde o urmăreau peste un milion și jumătate de români.

Faimoasa influenceriță se arată foarte îngrijorată de situație și spune că nu își poate explica cum a rămas fără contul său de Instagram. Bruneta a transmis un mesaj pe contul soțului ei pentru a-și anunța prietenii virtuali că nu mai are cum să ia legătura cu ei.

„Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmppinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu tine de mine. Dintr-odată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând!!! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț.”

Și cum nu putea sta prea mult departe de comunitatea ei de fani din mediul online, Adelina Pestrițu s-a pus pe treabă și a făcut un nou cont pe celebra rețea de socializare, pe care speră să-l poată crește la fel de mult ca pe cel precedent. De asemenea, fosta soție a lui Liviu Vârciu le-a transmis un mesaj celor care o critică:

„Nu te bucura de răul altuia. Roata se întoarce fix atunci când te aștepți mai puțin. Vă aștept să mă urmăriți și pe acest cont. Voi posta mereu pentru a vă informa că sunt prezentă și aici. Vă mulțumesc.”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStories, pe noul ei cont de pe Instagram.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu, după ce și-a pierdut contul de Instagram

În timp ce Adelina Pestrițu face tot posibilul pentru a-și recupera contul pierdut de pe celebra rețea de socializare, Oana Zăvoranu nu a putut sta indiferentă la ce se întâmplă cu celebra influencerița. Actrița a taxat-o imediat pe soția lui Virgil Știblea, susținând că foarte mulți dintre urmăritorii Adelinei ar fi fost conturi false.

Pe de altă parte, câțiva dintre internauți susțin că Adelina Pestrițu și-ar fi arhivat propriul cont de Instagram pentru a câștiga mai multă notorietate.

„E jale mareeee. Pinocchio ramane fără lovelele care îi veneau de pe cea mai mare sursă de venit a sa: INSTAGRAMUL. Ce face el acum?

Unde se mai izmenește el 24 din 24 în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate c***turile pe care el oricum nu le folosește dar pentru care încasează lunar peste 15.000 de euro?

Eu zic că e minune de Paște. Să-i mulțumiți lui Vârciu că din cauza divorțului cu scandal v-ați pricopsit cu boxista pe capul vostru!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI