Probleme grave pentru Alin Sălăjean de la Survivor România 2021. Politica românească e de vină

Probleme grave pentru Alin Sălăjean de la Survivor România 2021. Politica românească e de vină
Alin Salajean a facut parte din echipa Razboinicilor de la Survivor

Alin Sălăjean de la Survivor România trece prin momente dificile. Ce a pățit fostul Războinic, cu trei luni înainte să participe la cel mai dur reality-show desfășurat în Republica Dominicană. Abia acum s-a aflat. Politica românească e de vină. 

Probleme grave pentru Alin Sălăjean de la Survivor România 2021

Fostul Războinic Alin Sălăjean se confruntă cu anumite probleme. Fostul concurent de la Survivor România și alți 10 ex-consilieri din Câmpia Turzii au fost obligați de instanță să plătească salariile actualului primar al localității, pe care l-au schimbat ilegal din funcție, acum șapte ani.

În 2014, Alin Sălăjean a făcut parte dintr-un grup de consilieri care l-au demis pe viceprimarul Dorin Lojigan, ca urmare a spargerii alianței dintre Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat. După ce Lojigan a depus plângere și a câștigat procesul, fostul Războinici și partenerii săi au fost nevoiți să plătească daune de 80.000 de lei:

„Azi, la mai bine de 6 ani de la schimbarea mea ILEGALĂ din funcția de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, instanța de judecată a stabilit în mod definitiv, că cei vinovați trebuie să răspundă pentru ilegalitatea făcută.

Astfel, cei 11 consilieri locali care au votat schimbarea mea, au obligația să plătească către Primăria Câmpia Turzii, suma de aproape 800 milioane lei vechi, sumă plătită în mod ilegal, din banii cetățenilor din Câmpia Turzii, viceprimarului care m-a înlocuit”, a declarat Dorin Lojigan în presa locală, la aflarea veștii.”, a declarat fostul concurent de la Survivor România, în presa locală.

Alin Sălăjean sare în apărarea lui Albert de la Survivor România

Ziua și scandalul la Survivor România. După conflictele din tabăra Războinicilor, fanii au avut parte de o nouă surpriză. Alin Sălăjean a sărit din nou în apărarea prietenului său Albert Oprea, după cearta pe care a avut-o acesta cu Sorin Pușcașu.

„Din nou dau toti in el, dar din nou Albert va ieși favorit, pentru a șaptea oară consecutiv! Votăm Albert până la capăt!  Trei milioane de oameni urmăresc această emisiune.

Puneți-vă in locul lui Albert, dar imaginea și locatia să fie în casa voastră, soția si copiii să vă pună la zid timp de șase săptămâni. Ați mai fi in stare de ceva? De nimic, vă spun eu!

Măi, oameni buni, în timp ce eram în Republica Dominicană și Albert pierdea două puncte într-o zi, nici nu se termina meciul și spunea ‘Sălă, diseară avem două ore pe piatră de discutat pentru ceea ce am greșit astăzi, să corectez ce am greșit astăzi’. Cel mai mult de acolo suferă când pierde puncte Albert, credeți-mă!”, a spus Alin Sălăjean pe InstaStories.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI