Problema neașteptată de sănătate pe care o are Nicoleta Luciu. Plătește mii de euro pentru tratament

Problema neașteptată de sănătate pe care o are Nicoleta Luciu. Plătește mii de euro pentru tratament
Problema neașteptată de sănătate pe care o are Nicoleta Luciu.

Problema neașteptată de sănătate pe care o are Nicoleta Luciu. Vedeta plătește mii de euro pentru tratament. Stabilită de mulți ani la Miercurea Ciuc, alături de soț și de copii, bruneta vine în București foarte rar, iar atunci când o face își vizitează mama și sora, prietenii, printre care și Ensar Duman, la a cărui clinică de înfrumusețare obișnuiește să apeleze. De data aceasta, ea a apelat la serviciile clinicii lui pentru o situație de sănătate care o preocupa.

Problema neașteptată de sănătate pe care o are Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este mamă a patru copii, însă arată impecabil. Vedeta are probleme cu podoaba capilară, iar pentru asta a fost nevoită să apeleze la un anumit tratament ca să își poată întreține părul. În acest sens, Nicoleta Luciu a mers la clinica lui Ensar Duman, locația de pe Nordului, pentru acest tratament special.

Tratamentul special pentru păr se face celor care suferă de alopecie sau persoanelor care au probleme cu căderea podoabei capilare. Bruneta și-a făcut tratament cu laser, care folosește o tehnologie specială. Este vorba despre un tratament care se aplică celor care suferă de alopecie androgenică, alopecie areată, alopecie atipică sau celor care urmează să își facă un implant de păr.

Tehnologia acționează asupra rădăcinilor firelor de păr prin stimularea sistemului de nutriție, dilatând casele de sânge care alimentează bulbul firului de păr, accelerând regenerarea și creșterea firului de păr. Pachetul unui astfel de tratament costă între 1.000 și 1.900 de euro, iar tratamentul durează patru sau șase luni.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are Luciu”, a spus Nicoleta Luciu.

„Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.

Nicoleta Luciu, secretul tenului său

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor însă pare neschimbată. Ea și-a menținut silueta avută în vremea când era în vogă la televiziuni. Nicoleta Luciu este căsătorită de aproape un deceniu cu Zsolt Csergo, cu care are patru copii: Zsolt jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly.

Nicoleta Luciu are 41 de ani, însă timpul parcă s-a oprit în loc pentru ea. Vedeta este și adepta remediilor naturale, astfel că pe rețelele sociale obișnuiește să posteze diverse rețete cu ingrediente naturale.

Vedeta își prepară măști naturale atunci când nu are timp să meargă în salonul de înfrumusețare.

‘„Dacă nu ai timp să mergi la salon, în timp ce gătești pui repede mâna pe frigider și iei de acolo un iaurt sau o smântână, adaugi puțină zeamă de lămâie, după care pui totul pe față și lași totul jumătate de oră”, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele sociale.