Dan Capatos, dezvăluiri incredibile despre Gina Pistol și Nicoleta Luciu: ‘Sper să nu se supere’

Dan Capatos, dezvăluiri incredibile despre Gina Pistol și Nicoleta Luciu: ‘Sper să nu se supere’
Ce a spus Dan Capatos despre Gina Pistol și Nicoleta Luciu?

Dan Capatos vine cu dezvăluri incendiare despre două dive celebre de la noi. Ce a spus cunoscutul prezentator de televiziune despre Gina Pistol și Nicoleta Luciu? Vedeta a reușit să-i uimească pe fanii celor două.

Dan Capatos, dezvăluiri neașteptate despre două dive: ce a spus despre Gina Pistol și Nicoleta Luciu?

Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt cunoscute deja de ani buni publicului. Acestea au rămas unele din cele mai sexy prezențe care au apărut pe micile ecrane. Blondina este și acum în atenția publicului și chiar se bucură acum de o notorietate deosebită, timp în care bruneta a decis să plece din fața reflectoarelor.

Celebrul prezentator TV le cunoaște în detaliu pe amândouă, iar recent a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre aceastea. Mai exact, vedeta a adus în prim-plan câteva amintiri din perioada în care lucra la Playboy și le-a lansat pe asistentele sale în controversata publicație.

Gina, Nicoleta și Cosmina Păsărin au devenit cunoscute după ce au apărut în pictoriale incendiare din cadrul revistei pentru bărbați. Cele trei au fost descrise de moderator ca ‘produse Playboy 100%.’

„Mi-au rămas multe în cap”

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale.

Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete.

Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă. Sper că nu le deranjează, doamne ferește!”, a detaliat acesta.

„Nu cred că se supără, că e super asumată”

De asemenea, el a subliniat că în special moderatoarea proiectului ‘Asia Express’ nu se va supăra pentru că o știe o femeie asumată. Mai mult decât atât, este deja cunoscut faptul că multe din vedetele prezente și azi pe micile ecrane au ajuns în vizorul românilor abia după ce s-au dezbrăcat. Nume mari din showbiz-ul românesc au ales să-și dea hainele jos pentru notorietatea de care multe se bucură și acum.

„Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboy-ului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau”, a spus Capatos în cadrul podcastul-ui „Aproximativ discuții cu Gojira”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI