Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre divorțul de Zsolt Csergo. Bruneta e vehementă!

Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre divorțul de Zsolt Csergo. Bruneta e vehementă!
Nicoleta Luciu rupe tacerea despre divortul de Zsolt Csergo. Bruneta e vehementa

Nicoleta Luciu a revenit în atenția presei din România, după ce, recent, au apărut anumite zvonuri conform cărora mariajul brunetei ar fi în pericol. Fosta Miss România rupe tăcerea în privința presupusei despărțiri de soțul ei Zsolt Csergo. Adevărul despre familia fostei actrițe din Inimă de țigan.

Nicoleta Luciu, adevărul despre presupusul divorț de Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de nicio introducere. Focoasa brunetă este una dintre cele mai apreciate vedete din România, recunoscută pentru frumusețea și discreția ei. Actrița din Inimă de țigan este căsătorită de 10 ani de zile cu prosperul om de afaceri Zsolt Csergo și au împreună 4 copii, Zsolt Jr., în vârstă de 14 ani, și tripleții Karol, Kevin și Kim, născuți în 2011.

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera sa artistică acum mulți ani, când a decis să se dedice vieții de familie și creșterii celor 4 copii, la Miercurea Ciuc, orașul natal al soțului ei.

Deși au reprezentat, dintotdeauna, un exemplu de familie unită și fericită, recent, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au revenit în lumina reflectoarelor, după ce apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar divorța.

Profund indignată de aceste speculații, frumoasa actriță a decis să rupă tăcerea și să clarifice, odată pentru totdeauna, această situație. Nicoleta Luciu neagă vehement o eventuală separare de partenerul ei de viață.

„În primul rând, nu sunt adevărate (n.r. – zvonurile despre divorț), iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri.”, a declarat Nicoleta Luciu, în exclusivitate pentru cancan.ro.

De ce nu ar putea divorța Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu locuiește de mulți ani în Miercurea-Ciuc, orașul de baștină al lui Zsolt, acolo unde afaceristul deține un complex rezidențial de blocuri și două vile estimate la 400.000 de euro fiecare. De asemenea, averea soțului vedetei estima, în 2012, 60 de milioane de euro.

Zsolt Csergo a reușit să își construiască un imperiu prin afaceri cu imobiliare și cazinouri. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu nu ar putea divorța de partenerul său, în această perioadă, deoarece nu are un venit propriu.

Mai mult de atât, în cazul unei separări, cei patru copii, Zsolt jr. și cei trei tripleți Kevin, Kim și Karoly ar rămâne în grija tatălui lor. Cu toate acestea, actrița i-a asigurat pe jurnaliști că totul este în regulă cu familia sa.