Prințul Charles, decizie radicală după înmormântarea tatălui său. Ce a făcut în doar câteva ore

Prințul Charles, decizie radicală după înmormântarea tatălui său. Ce a făcut în doar câteva ore
Printul Charles, decizie radicala dupa inmormantarea tatalui sau

Vestea decesului prințului consort Philip a îndoliat o lume întreagă. Ducele de Edinburgh a murit la 99 de ani, în patul său din Castelul Windsor, înconjurat de familie și oamenii dragi. Fiul său, prințul Charles a simțit nevoia de a fi singur, după înmormântarea tatălui său, și s-a retras în liniște la conacul său din Țara Galilor, în urma unei întâlniri extraordinare cu prințul William și prințul Harry. Ce a făcut în doar câteva ore. 

Prințul Charles, decizie radicală după înmormântarea tatălui său

Prințul de Wales, îndurerat, a plecat la Llandovery, după ce s-a întâlnit cu cei doi fii ai săi, William și Harry. Situația dintre fostul soț al prințesei Diana și al prințului Harry este încă destul de tensionată, având în vedere că cei doi nu s-au împăcat după episodul nefericit privind interviul controversat pe care ducele și ducesa de Sussex l-au oferit vedetei americane Oprah Winfrey.

Însă, într-o dezvoltare fără precedent care dezvăluie adâncimea rupturii lor, prinții Charles și William au preferat să se întâlnească împreună cu ducele de Sussex, astfel încât cuvintele nimănui să nu poată fi interpretate greșit după aceea.

Evident, după incidentul nefericit din cadrul interviului cu Oprah, încrederea trebuie reconstruită. Nu a existat niciun parastas după înmormântare, dar Charles, William și Harry au profitat de ocazie pentru a vorbi și a recupera multe după câteva luni în care au stat separați

Au putut să petreacă puțin timp împreună în aer liber, având în vedere restricțiile Covid și, de asemenea, fără personal, inclusiv curteni superiori care să audă ce vorbeau. Pentru Charles și William era important ca amândoi să fie acolo împreună. Înseamnă că nimic despre care se vorbește nu poate fi interpretat greșit în viitor.”, au declarat surse din interiorul Castelului, potrivit celor de la Daily Mail.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani

Kate Middleton a participat, de asemenea, la anumite părți ale discuțiilor, dintre care unele au avut loc la Frogmore Cottage, casa lui Harry în incinta Castelului Windsor.

Având în vedere tensiunile, provocate de pretențiile de rasism și comportament indiferent din partea familiei regale atunci când Meghan spune că suferă de probleme de sănătate mintală, nu a avut loc o apropiere completă.

Miercuri, 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a împlinit vârsta de 95 de ani. Mama prințului Charles și-a petrecut ziua într-un cadru restrâns, cu o parte a familiei, având în vedere perioada de doliu în care se află după moartea soțului ei, Ducele de Edinburgh, cu care a fost căsătorită mai bine de 73 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI