Ce s-a întâmplat, de fapt, între William și Harry la înmormântarea Prințului Philip. S-a aflat abia acum

Ce s-a întâmplat, de fapt, între William și Harry la înmormântarea Prințului Philip. S-a aflat abia acum
Ce s-a întâmplat între Prinții William și Harry la înmormântarea Prințului Philip?

Ce s-a întâmplat în ziua în care a fost înmormântat Prințul Philip? Detalii din relația deficitară dintre Prinții William și Harry au ieșit din nou la iveală. Ce au făcut aceștia și cine a intervenit pentru a detensiona atmosfera?

Ce s-a întâmplat între William și Harry în ziua în care a fost înmormântat Prințul Philip?

Kate Middleton a fost lăudată de presa britanică. Aceasta rămâne un exemplu idel ca etichetă, rafinament, stil, dar și caracter pentru femeile din toată lumea. Înmormântarea prințului Philip a adus cetățenilor o liniște aparte în dreptul familiei viitorului moștenitor.

Ducesa Kate Middleton este o piesă importantă din puzzle. Soția prințului William și-a făcut apariția cu o vestimentație fără cusur, elegantă și simplă. Ziua neagră din Familia Regală a Marii Britanii a coincis și cu reuniunea celebrilor frați, nepoții ducelui din partea primului moștenitor – prințul Charles.

Conform unor surse apropiate de familia regală, Kate a reușit să îi aducă la gânduri mai bune pe fiii prințesei Diana, după ce relația lor din ultimii doi ani a luat-o la goană. Ducesa este un om pe care toți din familia regală se bazează.

Biograful lui William, Brian Hoey, a spus: „Se spune că atunci când vine ora, vine omul. Dar în cazul Familiei Regale, este o femeie. „Slavă Domnului pentru Kate – ea este stânca de care va depinde monarhia.

Sâmbătă s-a comportat absolut impecabil.” Experții regali au asemănat-o chiar cu Regina Mamă – o mamă devotată, o soție loială și o femeie demnă, elegantă și rafinată.

„Va fi regina consoartă perfectă pentru William când va deveni rege”

„Regina Mama era ca o celebritate, calitate pe care Kate o are din abundență. Dar, spre deosebire de regina mamă, ducesa are capacitatea, la fel ca și prințesa Diana, de a se apropia de oameni din toate categoriile vieții. Va fi regina consoartă perfectă pentru William când va deveni rege.”, a mai spus Hoey.

Specialista regală Ingrid Seward a spus: „După lucrurile pe care Meghan i le-a spus lui Oprah despre Ducesa de Cambridge, Kate ar fi avut dreptul să-l evite și pe Harry. Dar are maniere frumoase – învățate de la mama ei, Carole – și când vede o situație incomodă, intervine. De aceea a vorbit cu Harry.”

Amintim că ruptura dintre cei doi prinți s-a întâmplat după ce Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle. Ducii de Sussex au decis în cele din urmă să renunțe la titluri și să părăsească atribuțiile regale, astfel au părăsit și Marea Britanie pentru o viață mai liniștită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI