Prințesa Diana i-a spus lui William că Charles o înșală. Ce replică ireală a putut să îi dea fiul

Prințesa Diana i-a spus lui William că Charles o înșală. Ce replică ireală a putut să îi dea fiul
William a aflat despre infidelitatea Printului Charles chiar de la Prinţesa Diana

Deşi au trecut 23 de ani de la moartea Prinţesei Inimilor, noi informaţii incredibile apar despre viaţa acesteia. De curând, jurnalistul Martin Bashir, de la BBC, a povestit că Prinţesa Diana i-a spus lui William că Charles, tatăl sau, o înşală. Replica acestuia a fost una ireală.

William a aflat despre infidelitatea lui Charles chiar de la mama sa

Martin Bashir, celebrul jurnalist care i-a luat Prinţesei Diana interviul bombă din 1995, face noi dezvăluiri. Conform acestuia, Prinţul William a aflat despre faptul că Prinţesa Diana era înşelată de Charles cu mult înainte ca Lady Di să facă declaraţiile incendiare la BBC.

“Eram trei în această căsnicie. Aşadar devenise cam aglomerat”, a spus Prinţesa Inimilor, referindu-se la relaţia extraconjugală pe care soţul ei o avea cu nimeni alta decât Camilla Parker Bowles.

Despărţirea dintre cei doi soţi a avut loc în 1992, moment în care Diana a trebuit să poarte o discuţie serioasă cu fiul său cel mare. Aceasta i-a explicat lui William motivele separării şi i-a vorbit, pentru prima oară, despre infidelitatea lui Charles.

“Am mers la şcoala lui şi i-am spus totul între patru ochi. I-am spus că, dacă găseşti pe cineva pe care-l iubeşti, trebuie să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru ca relaţia respectivă să reziste. Şi, dacă eşti atât de norocos încât să găseşti pe cineva care te iubeşte, trebuie, de asemenea, să protejezi acea relaţie.

William m-a întrebat atunci ce s-a întâmpla. Si dacă pot să-i răspund la o întrebare. Iar eu i-am zis că da. El m-a întrebat dacă ăsta e motivul pentru care mariajul nostru n-a mai rezistat. Iar eu i-am spus că eram trei în acea căsnicie. Iar presiunea presei a fost alt factor care a afectat relaţia noastră. Aşadar ambele motive au făcut ca totul să devină foarte greu. Cu toate că încă îl iubesc pe tata, nu mai pot locui sub acelaşi acoperiş cu el”, i-a dezvăluit Lady D jurnalistului Martin Bashir de la BBC.

William a aflat despre infidelitatea Printului Charles chiar de la Prinţesa Diana

William a aflat despre infidelitatea Printului Charles chiar de la Prinţesa Diana

William, furios pe Prinţesa Inimilor

Aşa cum era de aşteptat, Diana s-a temut de reacţia pe care ar fi putut să o aibă William, motiv pentru care a cântărit săptămâni la rând situaţia.

“El e un copil foarte profund şi nu ştim ce efect poate avea tot ceea ce i-am spus atunci. Dar am încercat să-i explic totul într-un mod blând. Dără resentimente sau furie”, a mai spus fosta soţie a Prinţului Charles.

Conform lui Katie Nicholl, corespondentul regal de la Vanity Fair, atât William cât şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice au fost supăraţi şi furioşi pentru dezvăluirile făcute.

“William a fost expus la tot ceea ce a spus ea în acel interviu. A fost absolut furios pe mama lui. Acesta a fost singurul moment în care William s-a supărat atât de tare pe mama lui şi a spus că nu o poate ierta niciodată pentru ceea ce a făcut. Pur şi simplu, nu înţelegea cum mama lui ar invita camerele de filmat în casa în care ea şi-a crescut şi iubit copiii şi l-ar trăda, într-un mod atât de public, pe tatăl lui”, a declarat Nicholl pentru documentarul “William and Harry: Brothers în Arms”.

În ceea ce îl privea pe Harry, acesta era prea mic pentru a înţelege tot ce se întâmpla, de fapt, în familia lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI