Cu cine ar fi vrut, de fapt, Prințesa Diana să se mărite. Nu Prințul Charles era alesul

Cu cine ar fi vrut, de fapt, Prințesa Diana să se mărite. Nu Prințul Charles era alesul
Printesa Diana ar fi vrut sa se marite cu fratele printului Charles

A ieșit la suprafață cu cine ar fi vrut, de fapt, Prințesa Diana să se mărite în tinerețe. Căsătoria prinţului Charles cu Lady D a fost una dintre cele mai discutate. Relația celor doi a fost presărată cu de toate, dramă, suferinţă, infidelitate şi alte complicaţii, care într-un final au dus la înreruperea ei. Unele guri susțin acum că, de fapt, Lady D ar fi pus ochi la început pe fratele lui Charles, Andrew.

ȘOC în familia regală a Marii Britanii. S-a aflată că prințesa Diana r fi vrut, de fapt, să se mărite cu fratele mai mic al lui Charles, cu prințul Andrew

S-a aflat cu cine ar fi vrut, de fapt, să se căsătorească prințesa Diana. Nu este vorba despre Charles, cu care a avut parte de o căsătorie nefericită, ci tânăra Diana pusese ochii pe fratele lui Charles, prințil Andrew.

În cartea sa ”Andrew: Prinţul Playboy”, Andrew Morton, biograful familiei Regale susține că în tinereţile ei Diana se văzuse mereu căsătorită cu un prinţ, dar nu cu Charles. Îi atrăsese atenţia fratele mai mical lui Charles, prinţul Andrew.

Printesa Diana a fost prietena cu printul Andrew in tinerete
Printesa Diana a fost prietena cu printul Andrew in tinerete

Andrew și Lady Diana au fost prieteni în tinerețe

Astfel, una dintre prietenele lui Andrew a fost chiar Lady Diana Spencer, pe care a cunoscut-o când era la Sandringham. Andrew Morton povesteşte în cartea sa cum Diana susţinea că se va căsători cu Andrew, dar, după cum ştim cu toţii, din nefericire, soarta a decis altceva pentru ea.

Cu toate astea, mulţi îi împărtăşesc opinia lui Andrew Morton şi au convingerea că povestea dintre cei doi ar fi fost cu totul alta, mult diferită față de ceea ce s-a întâmplat în mariajul prințesei Diana cu Charles.

Au apărut poze cu cei doi, de pe vremea când erau tineri

De asemenea, o poză cu Diana şi prinţul Andrew a făcut vâlvă pe Instagram. Cei doi erau veseli şi păreau familarizaţi unul cu celălalt, semn că erau prieteni buni.

Poza a dat apă la moară bârfitorilor, care şi-au exprimat astfel regretul că cei doi nu au ajuns să formeze un cuplu.

Când au fost făcute pozele cu Lady D și prințul Andrew

Potrivit legendei care a însoțit postarea, fotografiile cu cei doi au fost făcute în luna martie a anului 1990, în timp ce Diana părăsea spitalul din Portland după ce o vizitase pe cumnata ei, ducesa de York, şi nou-născutul lor, respectiv prinţesa Eugenie.

Prinţul Andrew s-a gândit mult la Diana, poate că i-ar fi fost mult mai bine cu el”, susţine o voce din anturajul lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI