Prințul Harry și Meghan Markle l-au umilit pe Prințul Charles. Toată Anglia a văzut asta

Prințul Harry și Meghan Markle l-au umilit pe Prințul Charles. Toată Anglia a văzut asta
Harry si Meghan nu i-au urat public printului Charles ”La multi ani”

Este posibil ca Harry să fi ales să-i ureze tatălui său o zi de naștere fericită în privat. În acest moment, se așteaptă ca Meghan Markle și prințul Harry să încalce tradițiile regale. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că suntem încă puțin surprinși de fiecare dată când o fac. Tatăl lui Harry, prințul Charles, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 14 noiembrie. Familia regală i-a trimis public urări de bine, dar doi dintre membrii familiei sale au fost absenți în mod vizibil: Meghan și Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle l-au umilit pe Prințul Charles

The Sun a subliniat mai întâi modul în care contul Instagram al familiei regale a distribuit o postare în cinstea prințului Charles. „?? Îi doresc azi prințului de Charles o zi de naștere foarte fericită!”. Kate Middleton și prințul William au distribuit, de asemenea, o postare a prințului Charles, scriind: „La mulți ani fericiților Alteței Sale Regale, Prinț de Wales! ?”

Cu aceste declarații publice, este ușor de observat că Meghan și Harry nu au făcut nici o declarație publică. În apărarea lor, și-au închis contul Sussex Royal Instagram în martie, astfel încât să nu poată distribui o postare similară. Dar, ei au fost activi în mass-media, așa că, dacă ar dori să-și ureze public prințului Charles o zi de naștere fericită, ar fi putut.

Este mult mai probabil să fi ales să-l contacteze în privat. Dar, este încă un exemplu al separării lui Meghan și Harry de familia regală. Pe măsură ce timpul trece, vor exista mai multe ocazii în care comportamentul lor va fi diferit de alți membri regali. Kate și prințul William vor continua să adere la cerințele seniorilor regali din Anglia, în timp ce Harry și Meghan își vor face în continuare o nouă casă în Statele Unite. Singura întrebare cum va afecta acest lucru relația lui Harry cu tatăl său, prințul Charles.

Harry nu s-a mai văzut nici cu fratele său, William

De asemenea, potrivit surselor apropiate familiei regale, de când cei doi au părăsit Casa Regală, Harry nu s-a mai întâlnit nici cu fratele său, prințul William.

„Harry nu a avut nici măcar o întâlnire cu regina pentru a discuta despre planurile lor înainte de a o anunța lumii. A fost un moment în ianuarie când ar fi putut fi rezolvat pe cale amiabilă. Dar aceasta a fost o trădare a bunicii sale pe care William s-a străduit să o înțeleagă, iar relația lor rămâne tensionată. William își iubește profund fratele. Acesta este motivul pentru care este atât de dureros pentru el”, a dezvăluit surse din apropierea familiei Regale.