Prin ce momente tulburătoare a trecut o femeie care lucra lângă Iași. Dezvăluirea halucinantă, imediat după ce a scăpat

Prin ce momente tulburătoare a trecut o femeie care lucra lângă Iași. Dezvăluirea halucinantă, imediat după ce a scăpat
O femeie a trait cosmarul vietii

O femeie a trecut prin momente de coșmar. Aceasta a ajuns sclava unui cioban din Iași. Inițial, femeia a ajuns ca și angajată a ciobanului, care o tocmise să aibă grijă de vaci. După asta, ciobanul a început să o bată, sub pretextul că nu are grijă de animale. Astfel, femeia a fost nevoită să muncească timp de 4 luni, fără a încasa vreun salariu. Totul s-a întâmplat în anul 2015, iar acum totul se judecă într-un dosar de scalvie la Curtea de Apel Iași.

O femeie a trăit coșmarul vieții. A fost făcută sclavă de un cioban din Iași timp de 4 luni

În dosarul cu acuzaţii de sclavie ajuns, zilele trecute, la Curtea de Apel Iaşi, acuzaţiile sunt abominabile. Victimele sunt două persoane care ar fi muncit forţat la un individ din Dumbrava, comuna Ciurea. Una dintre victime a și decedat înainte de a fi pronunțată vreo sentinţă.

Dan Ciubotariu, 54 de ani, din Dumbrava, comuna Ciurea, judeţul Iaşi a fost condamnat, recent, de Judecătoria Iaşi la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare, însă sentinţa nu este definitivă, astfel că a fost atacată cu apel de procurori. În urmă cu două zile, dosarul s-a reluat la Curtea de Apel Iaşi, instanţă care va da pronunțarea.

Femeia a trudit la stana 4 luni, fara a fi platita
Femeia a trudit la stana 4 luni, fara a fi platita

Dan Ciubotariu ar mai fi exploatat o persoană

Potrivit motivării primei instanţei, Dan Ciubotariu a fost judecat pentru că ar fi obligat la muncă forţată şi ar fi lipsit de libertate două persoane fără adăpost. Una dintre ele a murit. Victima care a rămas în viaţă a povestit judecătorilor cum s-a întâmplat totul.

M.G. a povestit că l-a cunoscut pe Dan Ciubotariu în iunie 2015, când a venit la Iaşi pentru a lua alocaţiile şi s-a întâlnit cu el la gară. ”Am fost de acord să merg la locuinţa acestuia din Ciurea pentru a păzi vacile, iar când am ajuns acolo am fost cazată într-o cabană-maşină unde erau două paturi suprapuse. Mai era cazată o femeie al cărei nume nu mi-l amintesc.

Femeia ar fi fost bătută de cioban

Ştiu că erau angajaţi şi nişte bărbaţi, dar nu mai ţin minte câţi şi nici numele lor. După o vreme, inculpatul a început să mă bată, să mă lovească cu pumnii şi picioarele, legat de faptul că nu aş fi avut grijă de animale. Ştiu că aceeaşi atitudine agresivă o avea faţă de ceilalţi angajaţi“, a povestit M.G.

Femeia a mai spus că Dan Ciubotariu avea oi, vaci şi porci şi, cât a muncit la el, timp de patru luni, cartea de identitate a rămas la el, uar acesta nu a mai lăsat-o să plece. După 5 luni, în toamna lui 2015, femeia a reuşit să evadeze în timp ce acesta se afla la piaţă pentru a vinde brânză.

Câți bani vrea femeia pentru cele 4 luni de muncă

De asemenea, femeia a cerut judecătorilor să îl oblige pe individ să îi plătească 1.600 de lei, pentru cele patru luni cât a muncit la stână. Dan Ciubotariu se apără și spune că nici măcar nu o cunoaşte pe M.G. Ciobanul spune că buletinul femeii a fost găsit la el cel mai probabil pentru că fusese lăsat de altcineva.

În 2017, anchetatorii au găsit la stâna bărbatului 12 cărţi de identitate și există bănuiala că acele persoane ale căror buletine au fost găsite sunt foșii angajați ai bărbatului. Dan Ciobotariu are altă explicaţie. „La domiciliul meu au fost găsite copii ale unor cărţi de identitate ale unor persoane care mi-au dat acele copii şi numărul lor de telefon, în perioada în care eram interesat să arendez terenul“, a spus Dan Ciubotariu.

Dan Ciubotariu, un om amabil

Prima instanţă l-a condamnat cu suspendare pentru că Dan Ciubotariu este „cunoscut ca un om liniştit, amabil, nu a avut probleme în societate, nu consumă băuturi alcoolice, este un bun gospodar şi iubitor de animale“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI