Prin ce a trecut Roxana alături de Liviu Guță. A recunoscut tot, fără perdea: ”Nicio femeie nu-l va schimba!” (exclusiv)

Prin ce a trecut Roxana alături de Liviu Guță. A recunoscut tot, fără perdea: ”Nicio femeie nu-l va schimba!” (exclusiv)
Prin ce a trecut Roxana alaturi de Liviu Guta

Numai un an și trei luni a durat căsnicia manelistului Liviu Guță cu Roxana. Ea a fost cea care a cerit divorțul, în urma certurilor repetate.

Prin ce a trecut Roxana alături de Liviu Guță. A recunoscut tot, fără perdea

”Liviu era foarte schimbător, mă și speria. Acum zâmbea, acum mă înjura”, a spus Roxana, pentru impact.ro.

Roxana, nevasta lui Liviu Guță vreme de un an și trei luni, a făcut noi dezvăluiri, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Liviu era foarte schimbător, mă și speria. Acum zâmbea, acum mă înjura. Eu nu am vrut să ajung la divorț, l-am iubit ca om, eu l-aș fi adorat și dacă era cerșetor în gară”, a spus aceasta.

Roxana a mai spus și că nu s-a căsătorit cu manelist din interes.

”Am văzut cum zice lumea că l-am luat pe Liviu din interes. Nu este adevărat! L-am luat din chirie, în casa mea. Cred că, din cauza pandemiei, că nu avea bani și nici concerte, era foarte nervos, ne-am trăit căsnicia în pandemie, non-stop unul cu celălalt în casă. El nu o să se schimbe, așa se va comporta cu toate femeile, nu o să îl mai schimbe nimeni!”, a spus Roxana.

”Venim din două lumi diferite”

Liviu Guță a vorbit și el despre despărțirea de Roxana.

”Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta. Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat, o iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat.

Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte despre fosta soție, de trecut. Noi chiar voiam să facem un copil. Certurile au început din iunie, anul trecut, spunea Liviu Guță, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

De cealaltă parte, Roxana era supărată pe Liviu că nu-și dorea un copil și cu ea:

”Nu ne mai înțelegeam, ne-am dorit foarte mult un copil. Inițial, Liviu credea că eu sunt vinovată și că nu pot rămâne însărcinată, însă, după un control medical riguros, s-a constatat că el are anumite probleme medicale, așa că a început un tratament pentru a le rezolva. Dar nu se ținea de acest lucru și l-am întrebat dacă își dorește sau nu un copil cu mine. El spunea din gură că vrea, dar când era vorba de fapte nu dădea asta de înțeles”, a spus și Roxana.