Roxana a divulgat secretul divorțului său de Liviu Guță. Ce a refuzat el să facă cu ea, deși i-a promis EXCLUSIV

Roxana a divulgat secretul divorțului său de Liviu Guță. Ce a refuzat el să facă cu ea, deși i-a promis EXCLUSIV
Fosta parteneră a lui Liviu Guță a spus motivul divorțului de manelist

Un alt divorț zguduie showbiz-ul românesc! Celebrul manelist Liviu Guță a anunțat că divorțează de Roxana, cea de-a doua soție, după un an și trei luni de mariaj. În timp ce el susține că femeia avea un limbaj agresiv și că nu îi permitea să își vadă copiii din prima căsătorie, Roxana a menționat, pentru playtech.ro, că Liviu nu-și dorea un moștenitor și cu ea, evitând tratamentul prescris de medic.

Care este motivul divorțului neașteptat dintre Liviu Guță și Roxana?

Roxana, femeia cu care Liviu Guță a ales să își refacă viața, anul trecut, la trei luni de la primul divorț, este foc și pară pe manelist. Contactată de reporterii Impact.ro, Roxana ne-a spus:

Nu ne mai înțelegeam, ne-am dorit foarte mult un copil. Inițial, el credea că eu sunt vinovată și că nu pot să rămân însărcinată, însă după un control medical riguros s-a constatat că el are anumite probleme medicale așa că a început un tratament pentru a le rezolva. Dar el nu se ținea de acest lucru și l-am întrebat dacă își dorește sau nu un copil cu mine. El spunea din gură că vrea, dar când era vorba de fapte nu dădea asta de înțeles”.

Bruneta ne-a mai mărturisit și faptul că i-a iubit copiii și că nicidecum nu i-a făcut scandal, așa cum susține Liviu: “Mi-a spus să nu mai vorbesc nici cu familia lui, nici cu fosta soție, din cauză că o să ne despartă. Însă, vreau să vă mărturisesc că atunci când a venit fata lui la noi, eu am ținut legătura cu fosta lui soție. I-am acceptat copiii, nu s-a pus niciodată problema să nu îi accept”.

Liviu Guță și soția lui se certau din orice: “Am fost și la psiholog!”

Actuala soție a lui Liviu Guță ne-a mai menționat că certurile dintre ei izbucneau din orice, în ultimele trei luni de căsătorie: “Am ajuns să ne certăm de la un pahar că nu este pus corect. Eu sunt obsedată de curățenie și îi strâng hainele de lângă pat după care i le puneam direct la coș că nu aveam unde în altă parte. Pe lângă asta, el voia să facem doar cum zice el, însă, într-o relație, ambii lasă de la el ca să fie bine.

Nu unul comandă și celălalt execută. Nu cred că fosta soție vrea să se împace cu el, dar nici el nu vrea, din câte l-am simțit, să se împace cu ea. El încearcă doar să dea bine pe sticlă, în fața tuturor, atât, nimic mai mult”. Acesta a mai menționat: “Am fost și la psiholog, m-am gândit că poate am anumite probleme pe care eu nu știu să le abordez, am discutat cu specialistul.

I-am spus și lui Liviu să mergem amândoi să ne rezolvăm această problemă, însă el mi-a zis că nu este nebun să meargă la psiholog. Eu am un apartament cumpărat de la vârsta de 25 de ani. Mama a vândut o locuință atunci și mi-a dat avansul la casă, nu ascund că este cumpărat în rate. Atât mi-am permis.

Liviu a stat toată viața numai în chirie. Eu pot să zic și să jur că l-am iubit și că mi-am dorit o familie cu copii, alături de el. Pe lângă asta, el s-a lăudat tuturor că mi-a cumpărat o mașină foarte scumpă care era în leasing, totul de ochii lumii, după care a vândut-o la două luni și acum am rămas și fără mașină”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI