Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce susține că a dus, de fapt, la divorțul celor doi

Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce susține că a dus, de fapt, la divorțul celor doi
Sotia lui Liviu Guta riposteaza Ce sustine ca a dus de fapt la divort

Vestea divorțului dintre Liviu Guță și soția lui Roxana a luat prin surprindere pe toată lumea. Manelistul a făcut astăzi anunțul surprinzător.

Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce a dus la divorț

El a spus că a hotărât să divorțeze de Roxana, pentru că relația lor nu mai merge deloc bine. Totul se întâmplă la doar un an și câteva luni de căsnicie.

Manelistul a mai spus că soția lui era agresivă verbal și că în ultimul timp nu se mai înțelegea deloc.

„Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor.

Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut.’, a declarat Liviu Guță, în direct, la Teo Show.

Acum, soția artistului a vorbit despre divorț și a declarat că a pus prea mult suflet. Roxana l-a compătimit în mod ironic pe soțul ei, spunând că ea își asumă ce face.

‘Săracu’! El victimă, mereu victimă. Eu îmi asum ce zic, ce fac, mai ales când greșesc. Am pus prea mult suflet, am iubit prea mult. Am căutat mereu să fie bine. Trebuie două persoane pentru a realiza aceste lucruri. Eu îl respect. Nu îi port ură, nu cunosc sentimentul de ură. Să fie sănătos și fericit!’, a declarat Roxana pentru Tacataca.

De la ce au început să se certe cei doi

În plus, a spus femeia, certurile începeau din cauza unor motive extrem de mici, însă a încercat chiar și să meargă la psiholog, rugându-l pe soțul ei să vină cu ea.

„Eu sunt obsedată de curățenie și îi strâng hainele de lângă pat după care i le puneam direct la coș că nu aveam unde în altă parte. Pe lângă asta, el voia să facem doar cum zice el, însă, într-o relație, ambii lasă de la el ca să fie bine.

Nu unul comandă și celălalt execută. “Am fost și la psiholog, m-am gândit că poate am anumite probleme pe care eu nu știu să le abordez, am discutat cu specialistul.

I-am spus și lui Liviu să mergem amândoi să ne rezolvăm această problemă, însă el mi-a zis că nu este nebun să meargă la psiholog”, a mai spus Roxana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI