Prin ce a trecut mama Deliei după ce a făcut covid-19, de fapt. Gina și-a povestit drama

Prin ce a trecut mama Deliei după ce a făcut covid-19, de fapt. Gina și-a povestit drama
Prin ce a trecut mama Deliei după ce a făcut covid-19

Prin ce a trecut mama Deliei, după ce a făcut coronavirus. Gina Matache a trecut recent prin boală. Deși ea a dezvoltat o formă ușoară de boală, artista a ales să se interneze în spital pentru o scurtă perioadă de timp, de teamă ca lucrurile să nu se complice.

Prin ce a trecut mama Deliei după ce a făcut covid-19, de fapt

Gina Matache a povestit prin ce a trecut din cauza infecției cu coronavirus.

,,Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept sa treacă câteva luni ca să pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat.

Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut ca simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR si a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a spus Gina Matache la un post de televiziune.

”Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută”

Mama Deliei a povestit însă că nici acum nu s-a recuperat total după infecția cu coronavirus și că încă mai resimte oboseala. În plus, ea a rămas și cu dureri de spate. Gina Matache continuă să își facă anumite investigații, ca să se asigure că nu are alte afecțiuni ascunse, dobândite în urma bolii.

„Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate.

Aștept sa treacă doua luni și sa fac o noua evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus as fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam ca există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”, a mai mărturisit mama Deliei.

De asemenea, Delia Matache a spus că a fost sprijinită la tot pasul de fiicele sale, Delia și Oana, care i-au procurat toate cele necesare. Mama juratei de la iUmor a mai spus și că acum este mult mai precaută în privința bolii.

,,Fetele au fost lângă mine, mi-au cumpărat un concentrator. Tot ce aveam nevoie le scriam și îmi trimiteau. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai precizat Gina Matache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI