28 feb. 2021 | 14:29

Primele imagini de la Chefi la Cuțite sezonul 9. Ce invitat special apare diseară la Antena 1

Diverse
Primele imagini de la Chefi la Cuțite sezonul 9. Ce invitat special apare diseară la Antena 1

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane! Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se întorc cu sezonul 9 duminică, 29 februarie, la ora 20:00. Fanii sunt extrem de încântați și abia așteaptă să vadă ce concurenți se vor mai întrece prin diferite bucate culinare desăvârșite.

Cine va participa la Chefi la cuțite. Sezonul 9 vine cu multe surprize

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane! De data aceasta, telespectatorii au parte și de o surpriză neașteptată. Speak va avea o emisiune online despre Chefi la Cuțite, producția primind numele de Speak @ cuțite. Pe cântărețul simpatic îl vom putea vedea pe site-ul a1.ro, la finalul fiecărei ediții de pe TV.

Cântărețul Speak este îndrăgit de ani de zile datorită talentului său, dar se pare că acum el este atras și de televiziune. Chiar dacă are o mulțime de fani datorită succesului cunoscut pe scena muzicală românească, el a participat și în emisiunea Asia Express, alături de iubita sa, Cristina Ștefania, unde a cucerit instant publicul.

Speak, alături de Gina Pistol la Chefi la cuțite

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane! Sezonul 9 din emisiunea extrem de urmărită vine cu noi surprize. Speak va face parte din echipă și va ocupa rolul de coprezentator alături de Gina Pistol. Ținând cont că prezentatoarea se pregătește să devină mămică pentru prima oară, artistul va sta alături de concurenți și le va afla poveștile impresionante.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei.”, a declarat Speak despre noul său rol.

Gina Pistol, surpriză de proporții uriașe. Ce s-a întâmplat în emisiune

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane! Pentru că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară, iar filmările la emisiune au început, toată lumea îi oferă o atenție deosebită vedetei de televiziune, pentru a se asigura ca se odihnește îndeajuns și are parte de tot ce este nevoie. Ea va avea o nouă cameră, pregătită chiar de chefi.

 “Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie.”, a spus Gina Pistol.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro