Chefi la cuțite 2021. Când începe emisiunea, de fapt. Programul a fost anunțat de Antena 1

Chefi la cuțite 2021. Când începe emisiunea, de fapt. Programul a fost anunțat de Antena 1
Program Chefi la cutite 2021

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane, la Antena 1. Noul sezon, cel cu numărul nouă, va începe de luni, 1 martie, de la ora 20:30, însă programul va suferi modificări după difuzarea primei ediții a sezonului 9, urmând să înceapă apoi în fiecare miercuri seara, de la aceeași oră.

Chefi la cuțite 2021. Când începe emisiunea, de fapt

Și de această dată, emisiunea îi are în prim plan pe celebrii Chefi – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, fiind pregătiți să îl desemneze și în acest sezon pe cel mai bun dintre bucătari.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus , dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început. E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte. S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmam altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete 😊”, povestea Florin Dumitrescu în luna decembrie pentru TVMania.

Ce schimbări aduce ”Chefi la cuțite„, sezonul 9

Amintim că sezonul cu numărul 8 al emisiunii Chefi la cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei. Acesta făcea parte din echipa lui Sorin Bontea. Sorin Bontea a fost, de altfel, și singurul din Chefi care a avut patru câștigători de-a lungul sezoanelor, iar Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut numai câte doi.

De asemenea, sunt prevăzute și schimbări în acest nou sezon de Chefi la cuțite. Astfel că în sezonul 9 Gina Pistol va avea un ajutor la emisiune, în persoana celebrului artist Speak.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, spus Speak.

Gina Pistol se pregătește să aducă pe lume primul său copil și al lui Smiley. Cei doi viitori părinți sunt în al nouălea cer. De altfel, Smiley a povestit ce calități apreciază mult la iubita sa.

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv.

Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om”, a mărturisit Smiley într-un podcast al lui Damian Drăghici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI