Chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre noul sezon din Chefi la Cuțite. Ce a făcut Gina Pistol

Chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre noul sezon din Chefi la Cuțite. Ce a făcut Gina Pistol
Ce spune Catalin Scarlatescu despre noul sezon Chefi la cutite

Chef Cătălin Scărlătescu a intrat în direct în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani unde a dat detalii despre sezonul 9 al emisiunii ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, care va debuta duminică, 28 februarie, ora 20:00.

Chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre noul sezon din Chefi la Cuțite

Acesta a mărturisit că va fi cel mai tare sezon Chefi la cuțite, unul extrem de lung. El a spus că Gina Pistol, a muncit foarte mult în acest sezon, gravidă fiind. În plus, fanii emisiunii vor asista și la contre ale sale cu Florin Dumitrescu, cât se poate de savuroase.

”Va fi cel mai tare sezon chefi la cutite, va fi extrem de lung. Ginuta a muncit foarte mult, gravida cum este. Ne-a suportat cu tot ce am facut acolo. O sa fie si Speak in acest sezon. Cum poate sa se gandeasca cineva ca ma cert cu Dumitrescu si totul e fals? Pai ma apuca rasul dupa cateva secunde daca e ceva fals. Ceea ce vedeti acolo e 100% real! Acolo vedeti un Scarlatescu exact cum e!”, a spus renumitul Chef.

Însă Cătălin Scărlătescu admite că ”certurile” lor nu sunt grave și că, evident, nu se poate supăra pe colegii săi, nici măcaar pe Chef Bontea care ”e câștigător peste tot”.

”Nu pot sa ma cert cu Bontea sau cu Dumitrescu. Eu si cand pierd castig. Nu am loc de Bontea asta. Bontea e castigator peste tot. Nu se poate. Unde il pui castiga. În pauza de la filmari facem gogosi. O zi de filmare sureaza putin peste 12 ore. L-am batut la sah rau de tot pe Dumitrescu. El cica juca sah de cand era mic. Am mancat cateva chestii farte interesante, dar nu pot sa dau din casa. In sezonul 9 am gustat din cele mai ciudate farfurii”, a mai dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu în direct la Neatza cu Razvan si Dani.

Ce rol va avea Speak la emisiune

De menționat este că Chefi la cuțite 2021 va debuta duminică, 28 februarie, de la ora 20:00. Următoarele ediții se vor difuza însă luni și marți, de la ora 20:30. Prin urmare, zilele de difuzare ale celui mai îndrăgit show culinar vor fi: duminică, luni și marți. Artistul Speak va fi co-prezentator al acestei emisiuni extrem de iubite de public.

”Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult.  Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a spus artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI