Prima vedetă care strigă ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. De ce a renunțat la show-ul de la Pro TV

Prima vedetă care strigă ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. De ce a renunțat la show-ul de la Pro TV
Prima vedetă care strigă ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’.

Care este prima vedetă care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și de ce a renunțat la show-ul de la Pro TV. Se pare că aceasta nu a reușit să treacă peste situațiile tensionate din jungla dominicană și a luat decizia de a striga formularea care o elimină din concurs. Iată cine este celebritatea care cedează presiunii psihice și părăsește show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Prima vedetă care strigă ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Conflictele se țin lanț în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, iar tensiunile create în rândul concurenților îi poate face pe unii dintre ei să cedeze. A fost și cazul unui concurent care a decis să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar asta îi aduce, automat, eliminarea din concurs.

Este vorba despre concurentul Răzvan Botezatu, care susține că nu a mai suportat „oamenii răi” de care se înconjoară în această competiție dificilă. Concurentul susține că este cu „psihicul la pământ” și nu mai poate continua.

„Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic…

Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, este declarația lui Răzvan Botezatu, concurent în noul sezon al emisiunii.

Gestul său i-a uimit pe ceilalți colegi din tabără:

„Cred că a deranjat foarte mult prin felul lui de a fi!”, este una dintre reacțiile vedetelor din cealaltă echipă.

Schimb de replici dur cu ceilalți concurenți

Prezentatorii Cabral și Adela Popescu se numără printre cei care sunt uimiți de gestul concurentului, care nu-și mai dorește să rămână în jungla din Republica Dominicană.

„Astăzi, un coleg de-al vostru a strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici„ și nu a strigat în timpul unei probe imposibile, pe care nu putea să o ducă la capăt. A strigat asta aici, în locul care trebuia să-i fie casă, alături de oamenii care, teoretic, s-ar fi crezut că-i sunt alături”, spune Cabral.

Răzvan Botezatu a avut, de altfel, un schimb dur de replici cu ceilalți concurenți și în ediția de ieri a emisiunii, și anume, cu Cristi Mitrea. Totul a pornit de la faptul că Răzvan Botezatu a fost revoltat de ieșirea Marei Bănică, care i-a reproșat că nu îi oferă ajutorul cu mutatul lucrurilor din camp. Cristi Mitrea a intervenit atunci și a încercat să-l pună la punct pe Răzvan Botezatu.

„Băi, îți zic între patru ochi nu mai țipa la nimeni. Nu mai ridica tonul la nimeni. Oprește-te! Eu vreau ca săptămâna asta să fie liniște! Nu mai ridica tonul la nimeni”, i-a spus Mitrea lui Botezatu.