Răzvan Botezatu, jignit grav la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’: ‘Ești dezbinat din naștere’

Răzvan Botezatu, jignit grav la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’: ‘Ești dezbinat din naștere’
Cine l-a jignit pe Razvan Botezatu la Sunt celebru, scoate-ma de aici

Competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici” devine din ce în ce mai dură, iar condițiile exreme de supraviețuire scot tot ce este mai rău din concurenții emisiunii. Mara Bănică și Răzvan Botezatu și-au aruncat cuvinte grele. Motivul pentru care cei doi nu se înțeleg deloc.

Scandal între Mara Bănică și Răzvan Botezatu

Atmosfera a devenit tensionată la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Un nou conflict a izbucnit între Mara Bănică și Răzvan Botezatu, concurenții din tabăra Plăcerilor. Condițiile grele de supraviețuire și probele solicitante și-au spus cuvântul, iar participanții au cedat nervos.

Fosta vedetă de la Antena Stars și Tania Popa au pus un pariu legat de atitudinea lui Cristi Mitrea. Răzvan Botezatu susține că luptătorul MMA va avea un comportament neadecvat față de actriță. Auzind discuția coechipierilor săi, Mara Bănică a întrebat de față cu fostul partener al Andreei Mantea:

„Voi n-ați pus pariu pe un cartof că… ceva?”.

Acesta a fost momentul în care Răzvan Botezatu nu s-a putut abține și a aruncat cuvinte dure la adresa jurnalistei. Fostul prezentator TV este de părere că Mara Bănică este o femeie rea, căreia veninul i-ar ieși prin toți porii.

„Câtă răutate poți să ai în tine, femeie. Nu vezi cât venin ai prin toți porii”.

La rândul său, Mara Bănică nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Răzvan Botezatu, jignindu-l.

„Tu ești un circar și un cabotin. Ce să mai dezbinăm?! Că tu ești un dezbinat din naștere.”

Cornel Palade a fost eliminat din competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ziua de marți, 13 septembrie, i-a purtat ghinion lui Cornel Palade. Marele actor a fost eliminat din cadrul concursului desfășurat în Republica Dominicană, după ce s-a duelat cu Giani Kiriță și Cristi Mitrea.

Într-o probă în care au fost nevoiți să sară de trei ori într-un bazin, pentru a recupera trei săculeți cu piese de puzzle, Giani Kiriță a mărturisit că îi este foarte greu, deoarece suferă de claustrofobie.

După ce și-a învins teama de a se scufunda în bazin, Cornel Palade a refuzat să termine jocul, moment în care prezentatorii show-ului, Adela Popescu și Cabral, au realizat că actorul îl aștepta pe fostul fotbalist să termine proba, pentru ca prietenul lui Romică Țociu să fie eliminat din concurs.

Cristi Mitrea și Giani Kiriță s-au întors înapoi în tabere, ca lideri.