Eliminare șocantă la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Cabral și Adela Popescu nu au înțeles ce se întâmplă

Eliminare șocantă la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Cabral și Adela Popescu nu au înțeles ce se întâmplă
Eliminare neasteptata in editia de azi

Eliminare șocantă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ediția de marți, 13 septembrie 2022. Prezentatorii reality-show-ului din jungla dominicană nici nu au înțeles ce se întâmplă la jocurile de eliminare din această seară.

Eliminare șocantă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

La jocul de eliminare au intrat Giani Kiriță, Cristi Mitrea și Cornel Palade. Unul dintre ei a părăsit show-ul de la Pro TV. Proba a constat în următoarea regulă: fiecare trebuia să sără în câte un bazin cu apă rece.

Pe fundul fiecărui bazin se aflau 9 săculețe care conțineau piese de puzzle: câte trei săculețe pentru fiecare dintre ei. Cabral a explicat că cei trei concurenți trebuie să se scufunde, să îl ia pe primul din apă, să îl desfacă și să încearce să pună piesele la locul lor.

Apoi, concurenții trebuiau să se scufunde din nou în apă, să ia cel de-al doilea săculeț, să îl desfacă și la fel să procedeze cu piesele de acolo. La fel și cu cel de-al treilea săculeț. După ce concurenții aveau să ia toate săculețele, ei trebuiau să rezolve puzzle-ul.

Cum s-a desfășurat proba de eliminare

Adela Popescu a explicat că primii doi care reușesc să asambleze puzzle-ul rămân în competiție și devin liderii taberelor, în timp ce al treilea concurent este eliminat.

Proba a început, iar cei trei concurenți au sărit în bazin. Giani Kiriță a părut însă să fie cel mai tare încurcat de această probă, despre el spunându-se că s-ar confrunta și cu claustrofobia. Primul care a sunat din clopoțet că a finalizat puzzle-ul a fost Cristi Mitrea, care, potrivit remarcilor prezenatorilor s-a simțit „ca peștele în apă” și „s-a distrat”. Apoi lupta s-a dat între Giani Kiriță și Cornel Palade.

Cornel Palade a ieșit din apă cu cel de-al treilea săculeț, în timp ce Giani abia intra în bazin pentru a-l recupera. Giani a avut reale probleme la cea de-a treia intrare în bazin:

„Nu pot, nu merge, simt că mă sufoc!”

Prezentatorii au fost șocați să vadă Cornel Palade îl așteaptă pe Giani să se scufunde și să ia săculețul, deși ar fi putut să își asambleze puzzle-ul.

„Deci Cornel îl așteaptă pe Giani. Nu mai înțeleg nimic!”, a declarat Cabral, încurcat de-a dreptul de situația neașteptată la care asista.

„Nea Cornel nu vrea să pună piesa. Nu mai înțeleg nimic!„, a precizat și Adela Popescu.

„Există vreo înțelegere între voi?”

În final, Giani a reușit să își învingă teama și să recupereze și ultimul săculeț, în timp ce Cornel Palade încă aștepta cu ultima piesă din puzzle în mână, fără a ansamla figurina. Giani a ieșit din apă și a montat puzzle-ul înaintea lui Cornel Palade, apoi a sunat din clopoțel terminarea probei. După aceea, și Cornel Palade a pus piesa lipsă din puzzle-ul său. El avea să fie eliminat.

„Frățioare, gata, ai câștigat, bagă oxigen!”, i-a spus Cornel Palade lui Giani, în timp ce acesta izbucnise în plâns.

La final, Cabral a vrut să știe ce s-a întâmplat mai exact la această probă. A fost oare vreo înțelegere neștiută între ei? Iată dialogul!

Cabral: Există vreo înțelegere între voi înainte de a intra în tabără?

Giani: Nu. Am declarat-o înainte de acest concurs, sunt claustrofob, mi-e foarte greu să înfrâng ceea ce se întâmplă în bazine, e la limita dintre viață și moarte.

Cornel Palade: Nu am avut nicio înțelegere cu nimeni. Este decizia maestrului, eu îmi acceptam înfrângerea. Concursul este foarte greu, infernal, mi-a fost rușine să vin aici și să fac act de prezență, ci am vrut să las un adevărat sportiv să câștige.

Cabral: Nu cred că am mai întâlnit, de când este formatul ăsta în lume, ca un concurent să câștige proba și să decidă să senin să meargă acasă ca un învingător.

Cornel Palade: Nu sunt nici învingător, dar nici învins nu mă consider. Am venit aici să mă cunosc pe mine și pe ceilalți.