De ce s-a ‘supărat’ Răzvan Botezatu pe Raluca Dumitru. Cu cine se întâlnește Faimoasa

De ce s-a ‘supărat’ Răzvan Botezatu pe Raluca Dumitru. Cu cine se întâlnește Faimoasa
Ce s-a întâmplat între Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru. De la ce a pornit cearta

Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru au o relație de prietenie foarte strânsă, dar o altă persoană a băgat zânzanie între cei doi. Aceștia abia au așteptat să se vadă după ce vedeta a ieșit din competiția Survivor România 2021, dar au trecut printr-o situație bizară.

Răzvan Botezatu, supărat pe Raluca Dumitru. Ce s-a întâmplat

Relaxare maximă pentru Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru! Cei doi au plecat împreună într-o vacanță la mare, dar armonia le-a fost pusă la încercare de o situație dificilă. Se pare că de când a participat la show-ul din Republica Dominicană, bruneta este extrem de cunoscută și îl eclipsează chiar și pe cel mai bun prieten.

„Raluca Dumitru: De ce ești supărat, Bote? Nu îți place la plajă?
Răzvan Botezatu: Nu mai fac niciun story, gata. Vine ospătarul și îmi spune că aduce o comandă aici la Faimoși, păi ce, eu sunt de la Faimoși? Eu sunt Răzvan Botezatu.
Raluca Dumitru: Nu te-a recunoscut?
Răzvan Botezatu: Nu mă mai recunoaște lumea cu tine. Nu mai ies cu tine pe stradă, mă bagi în umbră.”, a fost discuția dintre cei doi.

Prin ce trece Răzvan Botezatu când iese cu Raluca Dumitru pe stradă

De asemenea, Raluca Dumitru își dorea să se întâlnească și cu Ana Porgras, dar prietenul ei cel mai bun nici nu a vrut să audă de asemenea situație. În glumă, Răzvan Botezatu a susținut că nu îl vor mai recunoaște fanii pe stradă dacă va sta alături de cele două vedete de la Survivor România.

„Raluca Dumitru: Bote este supărat. Nu mai vrei să ieși cu mine în oraș? Păi mâine voiam să îți fac cunoștință cu o altă Faimoasă. De cine ți-a mai plăcut ție de la Survivor? Pe cine vrei să cunoști?
Răzvan Botezatu: Pe Ana, dar nu mai vreau acum. Nu mă mai recunoaște lumea cu tine, dacă mai vine și Ana nu mă mai recunoaște nimeni.”, au spus aceștia pe Instagram.

Răzvan Botezatu: ‘Raluca m-a uimit la Survivor’

Toată lumea știe că Raluca și Răzvan sunt extrem de buni prieteni, iar acesta abia a așteptat ca vedeta să se întoarcă din Republica Dominicană pentru a pleca în vacanță. El i-a fost alături brunetei și a urmărit-o la televizor, luându-i apărarea ori de câte ori a fost jignită. 

„Raluca m-a uimit la Survivor, mă bucur că este în echipă cu Zanni, îmi place de el. Ea a muncit mult pentru tot ce are, îmi este foarte dor de ea. Este hulită, dar oricum gura lumii n-o astupă nici pământul. Urmează să plecăm cu toții într-o vacanță, când revine din concurs.”, ne-a spus, în trecut, Răzvan Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI