03 oct. 2024 | 21:00

Prima reacție a Simonei Halep după ce a fost învinsă de rusoaica Anna Blinkova: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

News
Prima reacție a Simonei Halep după ce a fost învinsă de rusoaica Anna Blinkova: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”
„Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi acolo pe teren”

Deși multă lume spera la o revenire de succes pe terenul de tenis, se pare că Simona Halep se va întaorce mai devreme de la Hong Kong. Din păcate, sportiva noastră a pierdut azi meciul cu Anna Blinkova, ulterior apărând și prima reacție a Simonei Halep după meci.

Simona Halep revine mai repede de la Hong Kong 125 Open

În cursul acestei zile, Anna Blinkova a învins-o pe Simona Halep cu 6-2, 6-1 și va înfrunta în turul următor învingătoarea dintre americanca Emma Navarro, principala favorită, și australianca Kimberly Birrell.

Revenirea după accidentare a Simonei Halep s-a încheiat cu înfrângerea  în fața rusoaicei Anna Blinkova, joi, în turul al doilea al Hong Kong 125 Open. Fostul număr 1 mondial își exprimase bucuria de a reveni în circuit pentru prima dată din luna mai.

Prima reacție a Simonei Halep după ce a fost învinsă de rusoaica Anna Blinkova: “Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

În primul meci, Simona a învins-o pe australianca Arina Rodionova. Este prima sa victorie de când interdicția de patru ani pentru un test antidoping pozitiv a fost redusă la nouă luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) în martie.

Prima reacție a Simonei Halep după ce a fost învinsă

Deși fanii sperau la un parcurs cât mai lung în acest turneu, și la o revenire spectaculoasă, se pare că rusoaica a fost o adversară mult mai puternică.

De altfel, așa cum spuneau și analiștii, jocul Simonei nu a fost unul spectaculos, și cu multe greșeli pe tot parcursul celor 64 de minute, cât a durat întâlnirea cu Anna Blinkova.

După meci, a apărut și prima reacție a Simonei Halep după ce a fost învinsă: ”Revenirile nu sunt niciodată simple. Îți mulțumesc Hong Kong pentru primirea călduroasă!

„Sincer să fiu, mă așteptam mai mult la asta în meciul ei de R1. Simona nu s-a mișcat la fel de bine.

Dar partea pozitivă este că Simona a fost departe de 100% din cauza oboselii și a terminat meciul.

Anna Blinkova a învins-o pe Simona Halep cu 6-2, 6-1.”, scrie un utilizator de pe rețeaua de socializare X.

Prima reacție a Simonei Halep după ce a fost învinsă de rusoaica Anna Blinkova: “Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

Blinkova, locul 78, va juca împotriva învingătoarei dintre americanca Emma Navarro, principala favorită, și australianca Kimberly Birrell.

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi acolo pe teren”

În victoria din primul tur, luptând cu o serie întreagă de emoții, Simona Halep reușea să se reconecteze după un șoc în setul al doilea.

În urma unui meci strâns și lung, românca a reușit în cele din urmă să se impună în puțin peste două ore. Ulterior avea să posteze și primele impresii după victoria în fața australiancei Arina Rodionova:

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi acolo pe teren de concurență – și câștigând primul meu meci după o perioadă atât de lungă – în sportul pe care îl iubesc.”

Prima reacție a Simonei Halep după ce a fost învinsă de rusoaica Anna Blinkova: “Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

Simona Halep a revenit inițial în circuit în martie, la Miami Open, dar a pierdut în primul tur în fața Paulei Badosa în trei seturi.

Celălalt meci pe care l-a jucat a fost la Trophee Clarins, unde a fost nevoită să se retragă în fața lui McCartney Kessler în primul tur. Fostul număr unu mondial și de două ori campioană majoră se află la 130 de locuri în afara topului WTA 1000.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Cum se curăță cel mai bine ferestrele. Nu mai rămâne nicio urmă
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Comisia Europeană a dat ORDIN! România este obligată. Are termen două luni
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro