02 oct. 2024 | 11:18

Unde poți urmări live meciul Simonei Halep de la Hong Kong și la ce oră începe. Nu este transmis de nicio televiziune din România

Sport
Unde poți urmări live meciul Simonei Halep de la Hong Kong și la ce oră începe. Nu este transmis de nicio televiziune din România

Simona Halep, în vârstă de 33 de ani, va juca miercuri în primul tur al turneului WTA 125 de la Hong Kong, unde suporterii români de tenis o pot urmări live online. Deși Halep, locul 1130 în clasamentul mondial și beneficiară a unui wildcard, nu va avea meciul transmis pe niciun canal TV din România, partida cu Arina Rodionova (34 de ani, locul 114 mondial) poate fi vizionată gratuit pe site-ul oficial al WTA.

Meciul este programat pe terenul central, fiind al patrulea din zi, după două întâlniri de dublu și una de simplu, și se așteaptă să înceapă în jurul orei 13:30.

Ultima apariție oficială a Simonei Halep într-un turneu WTA a fost în luna mai, la Trophee Clarins din Paris, unde a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme la genunchi. De asemenea, ea a participat la un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival la Cluj-Napoca, la jumătatea lunii iunie. Turneul de la Hong Kong reprezintă o nouă șansă pentru fostul lider mondial să revină în competiții după suspendarea prelungită.

Pe rețelele de socializare, Halep a anunțat entuziasmată că a ajuns în Hong Kong și că este pregătită să dea tot ce are mai bun în aceste meciuri. Turneul WTA 125 a început luni, iar meciul cu Arina Rodionova marchează prima sa apariție oficială în competiție după o pauză notabilă.

Această întâlnire reprezintă o oportunitate importantă pentru Halep, care speră să își reia cariera competițională în forță, iar fanii ei din întreaga lume îi oferă tot sprijinul pentru un succes răsunător.

Simona Halep a împlinit 33 de ani. Câți bani a câștigat până acum din tenis?

Simona Halep a sărbătorit împlinirea vârstei de 33 de ani vineri, pe 27 septembrie.

Originară din Constanța, Halep a descoperit pasiunea pentru tenis la vârsta de doar 4 ani și a impresionat rapid la nivel de juniori. La 14 ani, deja participa în competiții ITF, iar la 17 ani debuta în circuitul WTA, jucând împotriva Varvarei Galanina la Paris, unde a câștigat cu 6-2, 6-4.

Cariera ei a cunoscut un parcurs impresionant de peste un deceniu, în care a acumulat 24 de titluri WTA la simplu, inclusiv două trofee de Grand Slam la Roland Garros și Wimbledon, și a disputat 18 finale. Halep a reușit, de asemenea, să urce pe prima poziție în clasamentul mondial.

De-a lungul carierei, ea a strâns câștiguri de peste 40 de milioane de dolari din tenis, având un palmares impresionant de 579 de victorii și 238 de înfrângeri.

Cu toate acestea, ultimii ani au fost marcați de dificultăți. După o suspendare de 4 ani pentru dopaj, redusă ulterior la 9 luni, Simona a revenit pe teren în martie 2024 la Miami, unde a pierdut în fața Paulei Badosa.

Ulterior, în mai, a fost nevoită să se retragă din primul tur al turneului WTA Trophee Clarins, din cauza unei accidentări la genunchi, o problemă cu care a continuat să se confrunte de atunci.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Măsură nouă pentru șoferii care au probleme cu legea. A fost deja integrat și funcționează 24 de ore din 24
EVZ.ro
Florin Salam, declarație superbă de dragoste pentru Roxana, de ziua lui! / VIDEO
Spynews
Decizie pentru românii cu mașini mai vechi de 15 ani. Pot ridica 3.000 de lei de la Primărie
Capital.ro
Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila în care locuiește cu fiica ei adolescentă. A adoptat-o de mică, i-a oferit totul, iar imaginile vorbesc de la sine
Avantaje
GEST ȘOCANT al familiei STELEI POPESCU! Teribil ce s-a ÎNTÂMPLAT la MORMÂNTUL ACTRIȚEI
Mediaflux
Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani! Ce surpriză incredibilă i s-a făcut în Paris / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro