Florin Salam, marele absent la X Factor. Loredana Groza a plâns și, supărat, Ștefan Bănică Jr. l-a jignit urât VIDEO

Florin Salam, marele absent la X Factor. Loredana Groza a plâns și, supărat, Ștefan Bănică Jr. l-a jignit urât VIDEO
Florin Salam, marele absent la X Factor. Loredana Groza a plâns și, supărat, Ștefan Bănică Jr. l-a jignit urât

Urma să fie premieră naţională la X Factor, dar Florin Salam a fost marele absent la X Factor. Telespectatorii abia aşteaptau să vadă ce mare vedetă a României urcă prima oară pe scena emisiunii de la Antena 1. Din păcate, nepotul lui, Adrian, a fost nevoit să îl înlocuiască pe ultima sută de metri. Cu 5 minute înainte de duetul său pe piesa Sting, Florin Ristei a urcat pe scenă și a cântat alături de nepotul lui Florin Salam.

Un cântăreţ de manele, pe scena X Factor

Surpriză mare pentru fanii show-ului de pe Antena 1. O mare vedetă a României urma să urce pentru prima oară pe scena de la X Factor. Este vorba despre Florin Salam, unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de manele de la noi. Solistul trebuia să cânte în această seară, în cadrul finalei care a început la ora 20, alături de nepotul său, Adrian Petrache.

”Nu știam. Când, deodată, îl văd la televizor. M-am bucurat, sincer, mi-au dat și lacrimile. M-am bucurat pentru el. E nepotul meu, e ca și copilul meu”, a mărturisit Florin Salam la Antena 1, în timpul unor repetiții.

”Vreau ca lumea să vadă că am o familie talentată. Fratele meu va cânta la pian, chitară și va urca și Florin Salam pe scenă. Oamenii îl vor vedea în altă ipostază decât l-au văzut până acum. O să le placă”, a mărturisit concurentul Loredanei Groza din finala X Factor.

Tânărul, concurent din echipa Loredanei Groza, este unul dintre cei patru finalişti, alături Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca. Din păcate pentru Adrian, Florin Salam nu a mai ajuns la finala X Factor. Așa că a fost nevoit să îl înlocuiască cu Florin Ristei. Loredana Groza i-a mulțumit profund juratului, colegul ei de pupitru si trust TV.

Loredana a plâns de emoție pentru că știe că asta i se poate întâmpla oricărui artist. Aceasta a mărturisit că Adrian a trecut prin multe în cadrul concursului X Factor de anul acesta. I s-a rupt coarda chitarei, în timp ce era în bootcamp i-a murit unchiul, adică fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian. Acum, ghinionul l-a urmărit pe Adrian și în cea mai importantă seară din cariera sa. Florin Salam nu a mai ajuns în finala X Factor deși a participat la repetiții, tot pe scena de la Antena 1.

Din păcate, cel mai nemulțumit de absența lui Florin Salam a fost chiar Ștefan Bănica Jr. Acesta s-a arătat surprins neplăcut de lipsa de seriozitate a cântărețului de manele la adresa lui Adrian, nepotul său, dar și a producătorilor emisiunii care îl așteptau:

”Am rămas cu un gust amar vizavi de colega mea (n.r. Loredana Groza). Sunt uimit cand cineva nu vine. Nu înțeleg cum invitatul nu a venit. Noi avem o vorbă la teatru. Știți cum afli când cineva nu vine? Când a murit”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr. la X Factor

Antena 1 îl aștepta pe Florin Salam la X Factor

“Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine. Ai fost sincer și am simțit asta. Da, te iau mai departe pe scaun”, i-a spus Loredana concurentul său.

Momentul a fost anunțat de câtre echipa de PR a emisiunii ca fiind unul foarte emoţionant, spun oficialii Antenei 1.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de X Factor România (@xfactor.romania)

“Era păcat să nu ajung. Am emoții de zici că m-am apucat acum de cântat, ce crezi? Mai ales că e vorba de el. Probabil aveam mult mai puține emoții pentru mine, decât pentru el”, a spus Florin Salam.

Adrian Petrache, în vârstă de 19 ani, este student la Facultatea de Drept din Universitatea București și este pasionat de muzică. După ce a văzut un clip cu James Arthur, concurentul i-a cerut bunicului său să îl înveţe să cânte la instrument.

“Cea mai mare influență asupra întregii mele activități o are bunicul meu. Pe el îl întreb de fiecare dată când am o problemă”, a mai povestit tânărul.

Surprize mari în finala X Factor 2020

În această seară, de la 20:30, telespectatorii vor putea afla cine este marele câştigător al acestui sezon de X Factor. Mai mult, producătorii au pregătit surprize incredibile pentru aceştia.

Sonia Mosca (concurenta Deliei) va cânta alături de Monica Anghel, în timp ce grupul Super 4 (Florin Ristei) va interpreta o piesă cu Raluka. În ceea ce o priveşte pe Andrada Precup, concurenta lui Ştefan Bănică Jr., aceasta va intra în marea finală alături de Damian Drăghici și Adrian Daminescu. Aşadar, se anunţă o editie explozivă a unuia dintre cele mai iubite show-uri de talente din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI