Cine este Andrada Precup, pariul lui Ștefan Bănică Jr. în finala X Factor. Care e povestea ei de viață

Cine este Andrada Precup, pariul lui Ștefan Bănică Jr. în finala X Factor. Care e povestea ei de viață
Cine este Andrada Precup

Andrada Precup, este adolescenta care are vârsta de 17 ani, care participă la emisiunea X Factor din acest sezon. Pe data de 27 noiembrie, a făcut furori pe scena X Factor, impresionând juriul. Iată cine este Andrada Precup.

Cine este Andrada Precup. Povestea acesteia

Andrada Precup este din Slatina și are vârsta de 17 ani. Ea studiază la Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”, unde studiază ce celebra Dana Bartzer. Andrada s-a născut nevăzătoare, dar în schimb, a fost înzestrată cu o voce divină, pentru care a fost mereu apreciată.

Ea a mai participat în urmă cu cinci ani, la altă emisiune cunoscută, ”Românii au talent”. Atunci, Andrada a interpretat piesa Memories a lui Nicole Cherry. La puțin timp după acea emisiune, Cătălin Măruță, ia făcut o surpriză de proporții. Acesta a invita-o în emisiunea ”Happy Hour”, unde a întâlnit-o pe cea a cărei melodie a interpretat-o și cu care a susținut un mini duet.

Andrada Precup la X Factor

Andrada Precup se află printre finaliștii din acest sezon, a emisiunii X Factor, făcând parte din echipa lui Ștefan Bănică Junior.Prima sa apariție pe scena de la X Factor, a fost cea în care a interpretat piesa ”Lie, ciocârlie”, piesă prin intermediul căreia, a reușit să îl facă pe Ștefan Bănică Junior, să izbucnească în plâns.

“Chiar nu mă așteptam ca momentul meu să fie atât de îndrăgit și primit cu atâta căldură și iubit… I-am simțit pe toți acolo, lângă mine, publicul, juriul”.

Andrada Precup, cea care l-a impresionat pe Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Junior a fost cucerit de nota personală, pe care Andrada Precup, a dat-o acestei melodii. Ea a primit laude și din partea juriului.

“Andrada a fost singurul concurent din tot X Factorul de anul acesta care pe mine m-a transformat în spectator, din jurat!”.

„E extraordinar. Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională! Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, după cu declara Ștefan Bănică, potrivit celor de la a1.ro.

Andrada Precup – la duel

În sezonul 9 „X Factor”, prima ediție a probei de duel, Andrada Precup a cântat melodia „All Of Me”.

“Până la urmă toți vom câștiga experiențe din această etapă din viața noastră și indiferent de ce se va întâmpla totul e spre binele nostru, spre evoluția noastră”.

Andrada Precup – Bootcamp

Pentru momentul excepțional pe care Andrada Precup l-a oferit în Bootcamp, juriul a aplaudat-o ridicându-se în picioare. Ei au apreciat momentul ca fiind unul mai mult decât perfect. Deoarece universul Andradei este reprezentat de sunete, ea a reușit să transmită, ceea ce nu se poate percepe cu ochii biologici. După momentul acesteia, Florin Ristei a afirmat:

Aș vrea să-i fac o destăinuire Andradei. Data trecută în Bootcamp ai cântat ultima în seara respectivă și m-ai impresionat atât de tare încât, atunci când m-am urcat în mașină să mă duc spre casă, am simțit nevoia să-mi sun doi dintre prieteni și să le zic prin ce emoții am trecut și cât de tare m-a surprins momentul tău. De atunci am înțeles că tu ai ceva ce mulți și-ar dori să aibă nativ. Tu ai un simț ritmic extraordinar și ai bucuria de a cânta pe care nu o găsești la foarte multă lume. Andrada ești senzațională, felicitări!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI