08 feb. 2022 | 10:09

Povestea Ionelei Guzic, cântăreața care are „60 de câini, 7 cai, un miel, pisici și 2 măgari”. Cât o costă îngrjirea lor EXCLUSIV

Monden
Povestea Ionelei Guzic, cântăreața care are „60 de câini, 7 cai, un miel, pisici și 2 măgari”. Cât o costă îngrjirea lor EXCLUSIV
Povestea Ionelei Guzic, cântăreața care are „60 de câini, 7 cai, un miel, pisici și 2 măgari”

Ionela Guzic se numără printre fenomenele din industria muzicală din ultima perioadă. Aceasta a câștigat inimile românilor prin talentul cu care a fost înzestrată. Nu mulți știu că frumoasa artistă are o inimă mare și petrece fiecare clipă liberă cu animalele.

Ionela Guzic, totul despre voluntariat. Cum a început să lupte pentru animale

Ionela Guzic este o mare iubitoare de animale, iar pasiunea ei pentru voluntariat s-a manifestat încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a fost marcată de tot ce a văzut în copilărie, așa că s-a hotărât să facă o schimbare în această țară. Vedeta este un adevărat exemplu pentru mulți.

„Am crescut într-un sat din Oltenia, când eram mică erau foarte multe cazuri de abuzuri împotriva animalelor. Casa părinților mei era lângă pădure. Regula într-un sat cu privire la ultima casă are legătură cu a arunca totul, de la gunoaie la animale. M-a afectat foarte mult acest lucru, nimeni nu se implica în salvarea animalelor.

Am început în liceu, după ce am terminat școala generală în satul respectiv, să fac voluntariat și să plec în alte țări pentru a lupta pentru drepturile animalelor. Am observat că sunt alte reguli, alte drepturi, alte legi. Mi-am dorit să îndemn oamenii să facă voluntariat, să lupte pentru animale. Este grav dacă încurajezi violența împotriva animalelor. De aici a plecat totul, din mediul rural, mi-am dorit să fac ceva.”, ne-a spus Ionela Guzic, în exclusivitate pentru Impact.ro.

De câte animale se ocupă Ionela Guzic

Animalele pe care le-a salvat Ionela Guzic se află momentan în diferite locații, așteptând să își găsească o căsuță pentru totdeauna. Vedeta se ocupă de toate costurile necesare, dar și de curățenie. Aceasta are numeroase animale, printre care câini, măgari, cai, pisici și un miel.

„Nu am câini de rasă, am doar maidanezi. Mi-am dorit ca schimbarea să plece de la mine. Eu locuiesc momentan la apartament, nu am un teren al meu. Am 5 câini la o curte din București, plătesc pentru ei, alți 10 la Ploiești.

Plătesc oamenii să aibă grijă de ei, nu îmi permit să îi țin la apartament, deja am 3 cățeluși. Dau 6.000 de lei pe lună, dar fac și voluntariat. Eu mă ocup de curățenie și de tot ce înseamnă cuști, hrană. Toate animalele sunt înregistrate pe numele meu, am vreo 60 de câini, vreo 7 cai, un miel, pisici și 2 măgari.”, ne-a mai zis aceasta.

Ionela Guzic, despre comentariile negative din mediul online

Vedeta petrece orice moment liber pe care îl are în preajma animalelor. Cântăreața a salvat numeroase necuvântătoare și le-a oferit o nouă viață, însă nu a fost ferită de comentarii negative. Ionela Guzic a recunoscut că anumite reacții din mediul online i-au afectat cariera.

„Aș vrea ca lumea să înțeleagă că nu a fost un moft, oriunde mă duceam la voluntariat trebuia să iau animalele respective, altfel nu aveau șanse. Spre exemplu, dacă nu luam un măgar, acesta era dus la abator. Românii sunt agresivi în privința animalelor, acest lucru m-a afectat din punct de vedere muzical. Oamenii îmi dau mesaje agresive și nu aș mai vrea să mai am parte de ura aceasta, îmi afectează cariera.”, a adăugat artista.

Ce experiență are vedeta

Talentul său a dus-o pe culmile succesului, ținând spectacole în foarte multe țări. Ionela Guzic ne-a povestit că de fiecare dată când mergea în turneu nu uita să facă și voluntariat:

„Eu vreau să îndemn oamenii să facă voluntariat. Eu am fost în turneu muzical în Grecia, în Antalya, așa că mereu când aveam timp liber mă duceam să fac voluntariat, să învăț lucruri, să știu să bandajez. Ne lipsește această parte, oamenii ar trebui să facă voluntariat pentru orice cauză își doresc.”

„Sunt un om simplu”

Cântăreața se bucură de mulți fani, însă este extrem de modestă. Ionela Guzic nu este atrasă de lucrurile materiale, preferând să se implice în voluntariat. Aceasta speră să facă o schimbare în România atunci când vine vorba despre salvarea animalelor.

„Îmi place mereu să vorbesc despre animale, sunt un om simplu, nu port bijuterii, conduc o mașină simplă, pe care am luat-o tot pentru animăluțe.

Am cuști pentru cățeluși, ajut oamenii care nu pot să asigure transportul unui animal. Mi-aș dori să mai fac campanii pentru sterlizare pentru ca necuvântătoarele să nu mai fie abandonate.

Am dovezi pentru tot ce fac. Acesta este singurul motiv pentru care am rămas în România, puteam să plec de mult în America. Vreau să fac o schimbare, dar peste tot mă duc singură. În Grecia făceam voluntariat cu copiii, am multă experiență.”, a explicat ea.

Ce le pregătește fanilor

Frumoasa artistă nu uită de admiratorii săi, așa că pregătește o surpriză imensă în acest an. Vedeta își dorește să lanseze un nou album pentru ca toți cei care o apreciază să se bucure de piesele sale. Melodia „În lacrimi aș veni la nunta ta” a reprezentat un adevărat fenomen.

„Pregătesc un album, eu cântam folclor, dar mult timp am cântat și muzică lăutărească. Le pregătesc fanilor un altfel de album, am o colaborare cu un producător extrem de talentat.

Am remixat o piesă de Crăciun, iar piesa „În lacrimi aș veni la nunta ta” a avut un impact pozitiv. Le pregătesc o muzică etnică combinată cu muzica modernă, dance, house, dar și puțin folclor. Sper ca până în vară să fie gata. Suntem la studio în fiecare zi, cam așa e viața mea. Studio și animale.”, a punctat aceasta.

Ce vis are

Ionela Guzic visează să se bucure de propria casă în câțiva ani. Aceasta vrea să vină un concept inedit atunci când vine vorba despre animale. Vedeta speră să realizeze o mulțime de proiecte pentru a promova adopția necuvântătoarelor printre români:

„Visul meu este să mă mut la casă, dar trebuie să mai cânt mulți ani pentru acest lucru. Până atunci, țin animalele în foster. Vreau să îmi iau un teren, dar nu în București. Nu îmi doresc să încurajez ideea de adăpost, ci, mai degrabă, să țin câinii, să am grijă de ei și să fac diferite proiecte cu școlile.

Să vină copiii și să se joace. Am fost la un adăpost din Suedia, acolo în fiecare zi vin oameni, au contracte cu orfelinatele și casele de bătrâni. Vreau să îndemn oamenii către adopție și sterilizare, un alt factor care mi-a adus multă ură în mediul online.”

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Un mare lanț de restaurante fast-food vine în România. Orașul neașteptat în care deschide prima locație
Digisport.ro
”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani la rând, pe internet
Adevarul
NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Simona Halep renunță. Decizia luată de marea campioană a României
Capital.ro
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionarii români: ”Trebuie doar să își introducă datele!”
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro