Cântăreața din România care rămâne nemăritată după ce a fost cerută de soție. Ce a făcut iubitul ei, Cătălin Măruță e stupefiat

Cântăreața din România care rămâne nemăritată după ce a fost cerută de soție. Ce a făcut iubitul ei, Cătălin Măruță e stupefiat
Cine este artista din Romania care ramane nemaritata dupa ce a fost ceruta de sotie

Artista de muzică populară, Ionela Guzic, a venit în platoul emisiunii La Măruță, unde a dezvăluit cu lacrimi în ochi drama prin care trece.

Cântăreața din România care rămâne nemăritată după ce a fost cerută de soție

Ionela Guzic l-a luat prin surprindere pe Cătălin Măruță cu o veste total neașteptată. Cu toate că a fost cerută în căsătorie, în direct, tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu ceva timp, de către iubitul ei, Bogdan, iată că Ionela Guzic a dat vestea cea tristă. Se pare că iubitul ei s-a răzgândit chiar în prag de nuntă, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.

Ionela Guzic și-a strigat supărarea cu lacrimi în ochi, fapt ce l-a impresionat și pe Cătălin Măruță.

”Când s-a văzut în fața faptului împlinit a zis că nu mai vrea (n.red. să se căsătorească cu ea). Am fost șase ani împreună. Probabil nu-și vedea viața alături de mine, dar cu toate acestea, știu sigur că nu are pe altcineva. Eu încă îl mai aștept. Nu sunt pregătită să cunosc pe altcineva. Sufletul meu este cioburi”, a spus tânăra artistă, în direct, ”La Măruță”.

Reacția lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță nu a fost indiferent la suferința Ionelei Guzic și i-a urat să își întâlnească sufletul pereche. Totuși, ca să mai destindă atmosfera în platou, el a ținut să facă și o glumă pe seama artistei, pentru a-i mai alunga din tristețe.

”Mi-am dat seama că nu mai merge relația dintre voi. Știi după ce? După decolteu! Bogdane, e treaba ta! Uite, înainte venea înfofolită la emisiune, acum ai decolteu”, a spus și Cătălin Măruță, care a mai ținut să-i zică Ionelei Guzic să nu mai fie tristă.

”Sunt veselă și acum. Sigur Bogdan se uită la emisiune”, a mai spus artista, tot cu gândul la fostul ei iubit.

De altfel, ea spune că cei doi foști iubiți au rămas în relații bune după despărțirea neașteptată. Mai mult decât atât, artista va pleca curând într-un turneu, în Statele Unite ale Americii, pentru o perioadă 30 de zile. Și pentru că va lipsi, Ionela Guzic a spus că își va lăsa animalul de companie în grija fostului iubit.

Cine este Ionela Guzic

Ionela Guzic, tânăra interpretă de muzică populară, s-a născut la data de 13 martie 1990. Aceasta s-a născut în satul Miluța din județul Gorj. A absolvit Școala Populară de Artă în Târgu Jiu, Școala Populară de Artă din Timișoara și Școala Populară din București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI