Polițistul care a omorât-o pe Raisa, scrisoare tulburătoare pentru părinții fetei. Ce apare în mesaj

Polițistul care a omorât-o pe Raisa, scrisoare tulburătoare pentru părinții fetei. Ce apare în mesaj
Polițistul care a omorât-o pe Raisa, scrisoare tulburătoare pentru părinții fetei

Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a trimis o scrisoare pentru părinții îndurerați ai fetiței de 11 ani. Agentul Popescu Constantin este anchetat acum pentru ucidere din culpă. După zile de tăcere, el a avut o primă reacție după ce a lovit-o mortal cu mașina pe Raisa, transmițând, printr-o scrisoare făcută publică de avocatul Adrian Cuculis, un mesaj către familia îndurerată, în care spune că regretă cele întâmplate.

Polițistul care a omorât-o pe Raisa, scrisoare tulburătoare pentru părinții fetei

Scrisoarea polițistului, făcută publică cu acordul familiei Raisei și a avocatului polițistului, dezvăluie regretul acestuia. Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, a spus că agentul a scris o scrisoare și pentru familia fetiței accidentate, dar aceasta nu a fost de acord cu publicarea scrisorii.

Accidentul petrecut săptămâna trecută, în urma căruia polițistul a accidentat mortal o fetiță de 11 ani, iar pe prietena ei a băgat-o în spital a stârnit multă furie în rândul oamenilor și a readus în prim-plan problemele ce țin de organizarea personalului din Poliția Română. După ce zile a rând a evitat să facă declarații, invocând șocul suferit, polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a transmis o scrisoare pentru familia îndurerată.

În textul adresat părinților Raisei, Popescu Constantin își exprimă regretul și părerea de rău cu care se confruntă de la accident. El le cere iertare părinților Raisei și își recunoaște vina. Deși spune că este conștient că nu mai poate da timpul înapoi, el a spus că trebuie să trăiască cu această grea apăsare pentru tot restul vieții.

Dosarul în care polițistul este anchetat dezvăluie o serie de nereguli

Polițistul se declară afectat de cele întâmplate și consideră că oricât și-ar exprima regretul, asta nu o va readuce pe Raisa înapoi. În încercarea de a-și manifesta solidaritatea și să-și mai spele din vină, agentul s-a oferit chiar să suporte o parte din cheltuielile de înmormântare a fetiței, care a murit pe trecerea de pietoni, de pe Bulevardul Laminorului, din sectorul 1.

Momentan, dosarul în care polițistul este anchetat dezvăluie o serie de nereguli. Agentul ar fi fost încadrat din sursă externă, cu numai un curs de câteva săptămâni pentru funcția de polițist pe care o deținea. Informațiile actuale au mai dezvăluit și faptul că omul legii nu cunoștea regulile acordării primului ajutor.

Popescu Constantin conducea mașina poliției cu un permis de conducere eliberat în Marea Britanie, deși ar fi trebuit, în mod obligatoriu, să își preschimbe permisul de conducere în România. Probele adunate la dosar indică că accidentul a fost provocat aproape exclusiv din vina polițistului. Audierile vor continua și zilele următoare, în proces fiind introduse instituții cum ar fi MAI, dar și DGPMB alături de ASPMB, care ar fi avut obligația să semnalizeze corespunzător a trecerii de pietoni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI