Avocatul familiei Raisei, fata ucisă de un polițist: ”Declarațiile nu se pupă cu ce am în dosar”

Avocatul familiei Raisei, fata ucisă de un polițist: ”Declarațiile nu se pupă cu ce am în dosar”
Avocatul Raisei, Adrian Cuculis

Apar informații de ultimă oră referitoare la declarațiile făcute de superiorii polițistului care a ucis-o pe Raisa, pe 13 ianuarie, atunci când a spulberat-o pe o trecere de pietoni din București. Astfel, avocatul Adrian Cuculis face dezvăluiri neașteptate despre evoluția anchetei în cazul tragicului accident.

Detalii cutremurătoare despre momentul de după accident

În urmă cu puțin timp, avocatul familiei Raisei a oferit câteva informații referitoare la întreaga tragedie. Acesta a declarat, de asemenea, că momentele petrecute imediat după accident au fost cusute cu ață neagră, iar acțiunile făcute de polițiști au arătat de partea cui sunt. Avocatul Adrian Cuculis susține că schimbatul polițistului de haine pe motiv că era frig nu este decât o scuză menită să acopere adevărul.

„La câteva minute de la accident, oamenii ăștia (n.r. polițiștii veniți la fața locului), în loc să fie preocupați de orice altceva, erau preocupați să-l schimbe pe colegul lor.
Este o prostie scuza cu frigul, este o prostie orice altceva! Polițistul care i-a schimbat haina lui Constantin Popescu este un personaj necunoscut care va trebui să vină să ne spună cine este, pentru că el a dispărut de la fața locului. Până în momentul de față, eu nu găsesc să fi fost audiat.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

De asemenea, avocatul susține că polițistul vinovat nu a luat legătura cu părinții îndurerați nici până în acest moment, deși ar trebui să fie conștient de durerea imensă provocată. Această informație a fost confirmată și de tatăl Raisei, care s-a arătat dezamăgit de lipsa de empatie a omului care i-a ucis fata. De asemenea, într-o declarație anterioară, tatăl Raisei a susținut că l-ar fi iertat poate pe acest individ, deși acest lucru nu l-ar fi absolvit de pedeapsa pe care merită să o plătească.

Ce a observat avocatul familiei în neregulă la dosar

În cadrul aceleiași intervenții, Adrian Cuculis a mărturisit că există informații care dau cu virgulă atunci când analizează declarațiile oferite de superiorii polițistului, nefiind în concordanță cu informațiile pe care acesta le are strânse la dosar.

„Declarațiile (n.r. Poliției Capitalei) sunt contradictorii și nu se pupă cu ceea ce constat în dosarul meu, în momentul de față”, a explicat Adrian Cuculis.

Pe lângă aceste nereguli grave, avocatul menționează că ar mai putea exista alte probe care să ateste neregulile făcute de polițist în momentul accidentului, precum folosirea abuzivă a semnalelor luminoase.

„Polițiștii care folosesc girofarurile fără semnale sonore este o chestiune care ține, printre altele, și de faptul că șoferii, participanții la trafic, nu-și cunosc drepturile. Dacă vedem o mașină cu semnalele luminoase pornite, rămânem acolo, nu ne dăm la o parte pentru că vrea polițistul.

Dacă vedem o mașină cu girofarurile și cu semnalul acustic pornite, ne dăm la o parte, pentru că omul ăla trebuie să treacă. Dacă noi suspectăm că a făcut un abuz, îi facem plângere penală.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis pentru sursa citată.

Vă reamintim că, în urma morții Raisei, familia micuței a cerut despăgubiri uriașe vinovatului, mai exact, suma maximă pe care o poate suporta o asigurare RCA, adică 6 milioane de euro. Avocatul familiei a explicat că în dosarul deschis în acest caz există multe detalii importante care lipsesc, un motiv în plus de suspiciuni cu privire la neregulile din spatele tragediei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI