19 ian. 2022 | 15:34

Ce a declarat polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. A scris doar 2 rânduri FOTO

News
Ce a declarat polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. A scris doar 2 rânduri FOTO
Ce a declarat polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni.

Ce a declarat polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Acesta a scris doar două rânduri în declarația sa. Polițistul în vârstă de 30 de ani a spulberat săptămâna trecută două fetițe pe trecerea de pietoni, lovind mortal o copilă de 13 ani, iar cealaltă a fost internată în spital, în stare gravă.

Ce a declarat polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a făcut o declarație în care… nu spune mai nimic. El a spus că încă nu poate face o declarație, având în vedere „starea emoțională” în care se află. Declarația luată a fost înregistrată video și audio, durata ei fiind de doar 4 minute.

„În acest moment nu pot să dau o declarație având în vedere starea emoțională în care mă aflu, urmând ca ulterior să mă prezint pentru a colabora cu organele judiciare.”, a fost declarația dată de polițist. Vezi imaginea cu declarația polițistului în galeria foto a articolului.

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, a comentat cele spuse de polițist.

„Declarația dată de catre polițistul ucigaș….nu există. În  două rânduri s-a încercat audierea și răspunsul este cel de sus. Rămân în continuare multe întrebări însă ele trebuiesc rezolvate rând pe rând. Permis, unde mergea si alte erori din dosar. P.S- documentul atasat este pur informativ, se pot folosi doar informațiile din el NU scripta efectivă. Av. Cuculis”.

Ce făcea poliţistul când a lovit-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

Agentul care a comis accidentul tragic nu are voie să părăsească țara, dar şi nici să intre în legătura cu martorii din dosar. Călin Radu, procurorul de caz,  a declarat că agentul nu era în misiune la momentul producerii tragediei şi că acesta conducea cu viteză peste limita legală.

„Ca urmare a nerespectării limitei maxime de viteză admise în localitate, nu a acordat prioritate de trecere victimei şi a accidentat-o, provocându-i leziuni traumatice ce au cauzat decesul imediat. Facem precizarea că victima minoră în vârstă de 13 ani era angajată în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni. Avea în funcţiune semnalele luminoase, dar nu şi pe cele acustice şi nu se afla în misiune ”, a precizat, vineri, procurorul Călin Radu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Poliţistul de la Secţia 5 care a accidentat-o mortal pe Raisa pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei, în vârstă de 30 de ani, va ajunge din nou în faţa anchetatorilor. Deja șefii lui i-au interzis să mai facă muncă de teren şi a fost transferat la Arhivă. Nici aici nu a stat prea mult, deoarece şi-a luat concediu de odihnă.

Conform unor surse din anchetă, există suspiciunea că la momentul accidentului, poliţistul se uita la telefon, și nu la drum. Prin urmare, procurorii au cerut imagini de pe întreg traseul parcurs de polițistul care a provocat tragedia.

 

Colaj Foto : Tomulescu Narcisa

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro