Ce se întâmplă la trecerea de pietoni pe care a murit Raisa, la 7 zile de la incidentul fatal

Ce se întâmplă la trecerea de pietoni pe care a murit Raisa, la 7 zile de la incidentul fatal
Ce se intampla la trecerea de pietoni pe care a murit Raisa, la 7 zile de la incidentul fatal

A trecut o săptămână de când micuța Raise Nicoleta a fost spulberată pe trecerea de pietoni de către polițistul Constantin Popescu, în vârstă de 27 de ani. Oamenii vin și azi, la fața locului, pentru a aprinde o lumânare sau pentru a lăsa o jucărie de pluș în memoria fetiței decedate. Ce a apărut pe trecerea de pietoni unde minora a fost ucisă.

Ce se întâmplă la trecerea de pietoni unde a fost ucisă fetița de 13 ani

O întreagă țară plânge moartea adolescentei Raisa Nicoleta în vârstă de 13 ani, după ce minora și colega ei Marina, 11 ani, au fost lovite cu mașina pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Laminorului din Capitală, acum o săptămână.

Deși Marina, fetița supraviețuitoare a cumplitului accident din București, a fost externată pe 19 ianuarie, după ce a suferit o operație la picior, destinul a decis ca prietena ei Raisa Nicoleta să nu supraviețuiască impactului loviturii cu mașina de poliție condusă de agentul Constantin Popescu.

Adolescenta a murit pe loc, fiind spulberată pe trecerea de pietoni care și astăzi nu este vizibilă, nefiind vopsită corespunzător. Oamenii au construit un adevărat altar în memoria Raisei, aducând jucării de pluș, lumânări și rugându-se pentru odihnirea sufletului tinerei decedate pe trecerea de pietoni.

Cetățenii sectorului 1 sunt profund indignați de faptul că trecerea de pietoni de la intersecția bulevardului Laminorului nu este marcată adecvat, iar vopseaua s-a șters de ceva vreme, nefiind vizibilă în mod corespunzător.

Mai mult de atât, românii se plâng de faptul că autoritățile de la Administrația Străzilor nu a refăcut trecerea de pietoni, „zebra” fiind ștearsă în proporție de 80%. Deși oamenii au făcut numeroase sesizări, cerând refacerea marcajelor din zonele populate și periculoase, pe unde trec foarte multe mașini.

Oamenii au trimis petiții pentru a vopsi corespunzător trecerea de pietoni unde Raisa și-a pierdut viața

Familia Raisei este distrusă de durere, încă nu le vine să creadă că fetița lor nu mai trăiește. Potrivit celor de la Gândul, mai multe petiții au fost trimise către Administrația Străzilor, pentru refacerea marcajelor rutiere de pe străzile din Bucureștii Noi.

„Important e să moară cineva ca să facă o trecere de pietoni. Dacă nu moare nimeni, nimeni nu face trecerea”, a declarat un cetățean îndurerat de moartea micuței Raisa Nicoleta.

Un lucru important de reținut este faptul că, dacă instanțele de judecată vor stabili că Administrația Străzilor nu a rezolvat problema marcajelor, deși știa faptul că locul unde micuța Raisa și-a pierdut viața era o trecere de pietoni nevopsită corespunzător, ar putea fi considerată parte responsabilă civilment și obligată să plătească daune în solidar cu cei care vor fi găsiți vinovați pentru moartea Raisei și rănirea colegei ei, Marina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI