16 iun. 2021 | 10:57

Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers e dată sigură în Scoția. Decizia șoc a lui Steven Gerrard

Sport
Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers e dată sigură în Scoția. Decizia șoc a lui Steven Gerrard
Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers e dată sigură în Scoția. Fanii nu sunt surprinși

Fanii lui Ianis au aflat cine ar putea să-i ia locul la Rangers. Care sunt ultimele detalii despre pașii posibili ai fiului regelui? Ce alt fotbalist ar putea să ocupe poziția de mijlocaș a lui Ianis Hagi?

Detalii despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers

Ianis Hagi este cu un pas în altă echipă. Tânărul fotbalist este din ce în ce mai aproape să se despartă de Glasgow Rangers, conform scoțienilor care indică faptul că i-au găsit deja un înlocuitor. Concret, ar fi vorba despre mijlocașul Bright Osayi-Samuel de la Fenerbahce.

Football Insider scrie că echipa unde încă evoluează fiul regelui a făcut deja o ofertă oficială pentru a-l trasfera pe acesta, timp în care cei de la Fenerbahce se țin tare și nu dau semne că vor să-l vândă. Sursa citată arată că Osayi-Samuel este considerat de Gerrard înlocuitorul perfect pentru poziția lui Ianis:

„Steven Gerrard are rareori încredere în Ianis Hagi să-l folosească în meciurile mari în ciuda faptului că a marcat 8 goluri și a oferit 15 pase decisive în ultimul sezon.” Tânărul sportiv român ar fi dorit de Lazio Roma și FC Sevilla și este evaluat de Rangers la 12 milioane de euro.

Ce arătau zvonurile?

Zvonurile despre transferul lui continuă să curgă liniștite în presa de specialitate din toată lumea. Italienii ar fi făcut o oferă mijlocașului, dar aceasta a fost sub pretențiile scoțienilor care l-au cumpărat de la Genk cu 4 milioane de euro.

Paddy Kenny, fost portar care a jucat în Premiere League pentru Queens Park Rangers, consideră că formațiunea ar trebui să ia în considerare interesul lui Lazio, dacă italienii vor plusa la 12 milioane de euro:

”Eu cred că Rangers trebuie să analizeze oferta ca orice patron care conduce o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane pe el, asta înseamnă o grămadă de bani.Ar fi greu de refuzat când vezi asemenea cifre. Iar Ianis nu este un titular indiscutabil. Dacă nu este 100% esențial pentru echipă, ar putea fi cedat. Rangers ar lua banii și i-ar folosi în alt scop.”

Conform acesteia, Rangers spera la un moment dat să îl păstreze pe fotbalist și din vară, ulterior au apărut informații care indicau că alte echipe ar putea să-l primească cu brațele deschise în viitor:

”Lazio s-a mai interesat de Hagi şi conform ultimelor informaţii ar agrea un transfer pentru aproximativ 10 milioane de euro. Românul are un talent uriaş, e bine înzestrat din punct de vedere tehnic şi foarte creativ în ultima treime.”

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro