Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pe teren, de fapt. Un singur lucru îi ține cariera pe loc

Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pe teren, de fapt. Un singur lucru îi ține cariera pe loc
Ce ii lipseste lui Ianis Hagi pe teren, de fapt

Ianis Hagi este pe punctul de a pleca de la Glasgow Rangers. Mijlocașul român este dorit, în continuare, de către cele mai mari cluburi de fotbal din lume, printre care enumerăm Sevilla, Lazio și Galatasaray. Cu toate acestea, Mitică Dragomir susține că un singur lucru îi lipsește celebrului mijlocaș. Despre ce este vorba, de fapt.

Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pe teren, de fapt

Prințul Ianis se bucură de o carieră fulminantă în lumea sportului rege. Fiul lui Gică Hagi a reușit performanțe incredibile purtând tricoul echipei Rangers, unde a marcat șase goluri și a reușit nouă pase decisive în campionat. Mai mult de atât, după 10 ani Ianis Hagi a câștigat primul titlu pentru „Protestanți”, a fost ales cel mai bun tânăr jucător al clubului și a câștigat titlul de cel mai bun pasator al Scottish Premier League.

Cu toate acestea, Mitică Dragomir a declarat că sportivul de 22 de ani abia acum începe să strălucească în fotbal. Acesta susține că internaționalul român are talent înăscut, dar singurul lucru care îi lipsește este forța în picioare. De asemenea, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Ianis Hagi ar trebui să continue cel puțin încă un sezon la Rangers.

„Părerea mea este că de abia acum începe să crească Hagi, în momentul când a prins forță în picioare. Atunci când te lovești de el, sari ca din stâlpul de telegraf. Numai forță îi trebuie. Are inteligență, lovește bine mingea. N-ați văzut ce pase a dat? Dă niște pase de te uluiește. Are geniu la bază.

Părerea mea este că, dacă joacă titular încă un an de zile, va fi tare de tot. Are și moral de competiție mare. Oriunde se duce joacă titular. Gata, nu mai e copil, cum s-a dus la Fiorentina… avea 18 sau 17 ani, firav.

Să știi că emoțiile pe care le ai, atunci când intri într-un vestiar cu fotbaliști în vârstă… face unul o glumă, nu poți să dormi o lună. Începând de anul acesta putem spune că Ianis Hagi este noul decar al naționalei. Poți să spui despre el că avem un titular al echipei naționale.

Să mai stea (n.r. la Rangers), pentru că joacă titular acolo. Domne, n-am văzut fotbaliști crescând pe bancă. Trebuie să joci, ca să poți să ajungi fotbalist”, a declarat Dumitru Dragomir, exclusiv pentru ProSport.

Dovada că Ianis Hagi va continua să joace la Rangers

Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni jucători de la Glasgow Rangers, motiv pentru care sportivul va evolua și în următorul sezon tot în cadrul echipei lui Steven Gerrard.

De asemenea, Ianis Hagi se află pe prima pagină a unui articol, pe site-ul oficial al clubului Rangers, în care fanii sunt îndemnați să cumpere acțiuni, lucru care confirmă faptul că fiul lui Gică Hagi va continua să joace la formațiunea scoțiană pentu cel puțin încă un sezon, împrumutându-și imaginea în acest fel.

„Am fost copleșiți de răspunsul lor. Știam că există un număr semnificativ care dorește să dețină acțiuni la Rangers, dar chiar și așa am fost uimiți de numărul oamenilor care au aplicat. Este dovada implicării și a loialității fanilor noștri extraordinari”, a spus proprietarul lui Rangers pentru rangers.co.uk.