Planul lui Jador pentru viitorul apropiat. Numele surpriză cu cine vrea să aibă o piesă, nimeni nu se aștepta

Planul lui Jador pentru viitorul apropiat. Numele surpriză cu cine vrea să aibă o piesă, nimeni nu se aștepta
Ce planuri are Jador in muzica

Care este planul lui Jador pentru viitorul apropiat. Numele surpriză cu cine vrea să aibă o piesă, nimeni nu se aștepta. Succesul lui Jador a impresionat-o peste măsură pe una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi, care are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Planul lui Jador pentru viitorul apropiat

Jador este iubit nu doar de public, ci și de alți artiști, precum Elena Merișoreanu, care a spus că „lumea se duce după el ca după Sfintele Moaște”. Ea și-a exprimat admirația public față de cântărețul de manele și se pare că sentimentele sunt reciproce. Elena Merișoreanu a spus că îl admiră pe Jador pentru munca depusă și pentru succesul de care se bucură. La rândul său, Jador a precizat:

„Doamna Elena este un om minunat și o iubesc mult”, a mărturisit Jador pentru WOWbiz.

În ce privește o posibilă colaborare cu Elena Merișoreanu, Jador nu exclude această variantă. De altfel, artistul a mai colaborat în trecut cu nume grele din muzica populară, precum Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu și Constantin Enceanu, iar despre o colaborare cu Elena Merișoreanu, acesta a declarat că „ va avea (n.red. loc) cu siguranță”.

Elena Merișoreanu, impresionată de succesul lui Jador

Elena Merișoreanu a vorbit despre succesul de care se bucură Jador în rândul publicului, dar și despre munca depusă.

„ Am fost la Timișoara în perioada în care a fost Jador acolo. Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște. Tineretul este înnebunit. El cântă frumos, eu am rămas uimită când i-am văzut, nu știam ce se întâmplă(…) păi știți ce era după el pe stradă?!

Totul evoluează și maneliștii, în general, dacă nu scot în fiecare lună câte un hit, ei nu există. Concurența este foarte mare între ei să știți. Eu îi apreciez pentru că ei cântă o noapte întreagă(…) O noapte întreagă, cântă câte cinci – șase ore și a doua zi o iau de la capăt.

Eu am cântat cu ei și știu câtă muncă depun ei și în țară și în străinătate(…) Este trendul acesta, la orice nuntă te duci, trebuie să cânți cântece care plac la public, de asta ne cheamă lumea ”, a mai spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Elena Merișoreanu îi apreciază foarte mult pe maneliști în general, pentru efortul lor de a cânta chiar și câte o noapte întreagă și consideră că   generația veche ar trebui să îi sprijine pe cei tineri și să îi sfătuiască.