Reacția lui Cătălin Măruță când a văzut-o nemachiată pe Elena Merișoreanu. Nu i-a venit să creadă

Reacția lui Cătălin Măruță când a văzut-o nemachiată pe Elena Merișoreanu. Nu i-a venit să creadă
Cum a reacționat Cătălin Măruță atunci când a văzut-o nemachiată pe Elena Merișoreanu?

Cătălin Măruță a văzut-o nemachiată pe Elena Merișoreanu. Celebrul prezentator a rămas uimit de chipul iubitei interprete de muzică populară. Multe doamne au vrut de-a lungul timpului să îi afle secretele de frumusețe ale artistei. Fanii ei au luat acum la cunoștință obiceiurile pe care le are vedeta și cum reușește să se mențină în formă. Ce trucuri are și cum arată nemachiată?

Cum arată Elena Merișoreanu nemachiată: cum a reacționat Cătălin Măruță când a văzut-o

Elena Merișoreanu își respectă publicul și de fiecare dată se pregătește atent pentru aparițiile TV. Ea are grijă ca mereu să arate impecabil și să să se mențină, mai cu seamă la vârsta sa când tenul are nevoie de mai multă atenție.

Mulți dintre cârcotași au subliniat de-a lungul timpului că aceasta a optat pentru operații estetice, dar nu este deloc așa. Cu toate astea, a recunoscut că a apelat la câteva intervenții cu acid hialuronic.

De asemenea, vedeta a mărturisit că folosește o singură cremă românească de care este foarte mulțumită. Cea din urmă este mulțumită de felul în care arată la vârsta pe care o are și nu crede că ar trece prea curând pragul cabinetului medicului estetician pentru o schimbare majoră.

“Eu nu prea m-am dus la cosmetică, m-am dat doar cu o cremă românească, dacă îmi dau cu alta, mă înroșesc toată pe față. Operații nu mi-am făcut, dar nu pot să spun că nu mi-am făcut mici intervenții cu acid hialuronic, ba pe la ochi, la gură sau la nas.

Nu cu botox, ci unele simple. Nu mi-am făcut operații și nici nu cred că mi-aș face. La vârsta mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine așa cum sunt”, ne-a spus interpreta de muzică populară, în exclusivitate pentru Ego.ro.

„Da, dragă, eu și când mătur prin curte trebuie să fiu fardată”

Cunoscuta interpretă de muzică populară a povestit că totul pornește de la partea mentală, indiferent de vârstă și de frumusețe. Ea a decis ca în urmă cu mai mulți ani să își tatueze cosmetic ochii, buzele și sprâncenele.

Multe femei din ziua de azi abordează acest gen de machiaj permanent pentru a scăpa de grija de la prima oră. Vedeta a spus că s-a întâlnit cu Cătălin Măruță într-o dimineață, moment în care prezentatorul a crezut că s-a fardat pentru un eveniment special, dar nu era cazul.

“Vârsta își spune cuvântul, dar totul pornește la cap. Trebuie să ai energie. Eu mă uit că mă învârt prin casă, iar nepoții mari nu suportă să nu mă vadă dimineața aranjată. Eu sunt tatuată cosmetic, cine mă vede zice că mă fardez, dar eu nu mă fardez dimineața.

Îmi spunea cândva Măruță: „Tu la ora asta ești fardată?”. Am zis: „Da, dragă, eu și când mătur prin curte trebuie să fiu fardată”. Dar eu sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze, păi, ce mai vrei, nu sunt aranjată? Păr frumos am, păi, ce mai îmi trebuie? (râde)”, a adăugat vedeta.