06 mai 2022 | 09:32

Dieta pe care o ține Elena Merișoreanu pentru a scăpa de 15 kilograme. La ce a renunțat

Monden
Dieta pe care o ține Elena Merișoreanu pentru a scăpa de 15 kilograme. La ce a renunțat
Ce dietă ține Elena Merișoreanu?

Elena Merișoreanu le-a oferit detalii fanilor despre dieta pe care o ține acum. Celebra interpretă de muzică populară vrea să scape de nu mai puțin de 15 kilograme, iar pentru asta a făcut câteva sacrificii. Medicii au fost cei care i-au recomandat să slăbească pentru ca problema cu picioarele să se amelioreze. Vedeta speră ca în scurt timp să ajungă la kilogramele dorite și să fie mulțumită de rezultat.

Ce dietă ține Elena Merișoreanu?

Elena Merișoreanu s-a apucat de slăbit chiar după ce au trecut sărbătorile de Paște. Interpreta de muzică populară a luat această decizie după ce medicii i-au recomandat să scape de câteva kilograme pentru ca problema cu picioarele să se amelioreze.

Ea a fost chiar nevoită să se opereze în acest sens, iar acum trebuie să mai facă un sacrificiu. Dacă ea nu va face acest lucru, riscă să nu se mai poată mișca pentru că grăsimea coboară spre membrele inferioare, iar problema de sănătate s-ar agrava.

Cea din urmă nu a mai stat mult pe gânduri și și-a schimbat total stilul alimentar. Vedeta consumă acum mai multe fructe și legume, dar introduce și puțină carne în mesele de zi cu zi.

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme.

Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.”, a zis ea pentru Click.ro.

,,Am o curte imensă și zilnic fac pași”

Cântăreața consumă multe zarzavaturi, salate și ciorbă de lobodă. Toate preparatele sunt gătite în casă chiar de ea. De asemenea, solista face și mișcare și încearcă să se plimbe cât mai mult. Deși adoră preparatele tradiționale românești, solista a fost nevoită să renunțe la mâncarea grea.

”Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș.

Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea.

Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a mai zis ea.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro