Dieta pe care o ține Elena Merișoreanu pentru a scăpa de 15 kilograme. La ce a renunțat

Dieta pe care o ține Elena Merișoreanu pentru a scăpa de 15 kilograme. La ce a renunțat
Ce dietă ține Elena Merișoreanu?

Elena Merișoreanu le-a oferit detalii fanilor despre dieta pe care o ține acum. Celebra interpretă de muzică populară vrea să scape de nu mai puțin de 15 kilograme, iar pentru asta a făcut câteva sacrificii. Medicii au fost cei care i-au recomandat să slăbească pentru ca problema cu picioarele să se amelioreze. Vedeta speră ca în scurt timp să ajungă la kilogramele dorite și să fie mulțumită de rezultat.

Ce dietă ține Elena Merișoreanu?

Elena Merișoreanu s-a apucat de slăbit chiar după ce au trecut sărbătorile de Paște. Interpreta de muzică populară a luat această decizie după ce medicii i-au recomandat să scape de câteva kilograme pentru ca problema cu picioarele să se amelioreze.

Ea a fost chiar nevoită să se opereze în acest sens, iar acum trebuie să mai facă un sacrificiu. Dacă ea nu va face acest lucru, riscă să nu se mai poată mișca pentru că grăsimea coboară spre membrele inferioare, iar problema de sănătate s-ar agrava.

Cea din urmă nu a mai stat mult pe gânduri și și-a schimbat total stilul alimentar. Vedeta consumă acum mai multe fructe și legume, dar introduce și puțină carne în mesele de zi cu zi.

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme.

Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.”, a zis ea pentru Click.ro.

,,Am o curte imensă și zilnic fac pași”

Cântăreața consumă multe zarzavaturi, salate și ciorbă de lobodă. Toate preparatele sunt gătite în casă chiar de ea. De asemenea, solista face și mișcare și încearcă să se plimbe cât mai mult. Deși adoră preparatele tradiționale românești, solista a fost nevoită să renunțe la mâncarea grea.

”Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș.

Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea.

Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a mai zis ea.