Plantele ”vampiri energetici” pe care nu trebuie să le ții în casă. Cât rău îți fac

Plantele ”vampiri energetici” pe care nu trebuie să le ții în casă. Cât rău îți fac
Plantele ”vampiri energetici” pe care nu trebuie să le ții în casă

Care sunt plantele de care trebuie să te ferești și care sunt cele pe care trebuie să le ai în casă, conform lui Mihail Platonov, autorul cărții “Vampirii și donatorii casei. Secretele protecției energetice”.

Plantele ”vampiri energetici” pe care nu trebuie să le ții în casă

La capitolul plante periculoase, orhideea nu trebuie ținută în casă de oamenii nehotărâți și cu voința slabă. Pentru ei, orhideea funcționează ca o pompă, absorbindu-le energia. Vampirismul orhideei se simte cel mai acum dimineața sau în toiul nopții. De asemenea, și feriga este un puternic vampir energetic. Ca să se poată dezvolta normal, ea are nevoie de foarte multă energie. Astfel, ea poate fi așezată pe televizor și va absorbi toată energia negativă.

Cu toate că chiparosul este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l ai în locuință, acesta fiind numit, în Antichitate, arborele morții. Și tuia este o plantă-vampir. Dacă este plasată în camera unde petreci mult timp, ea ar putea pune viața în pericol.

Plantele nu trebuie amplasate în dormitoare

De asemenea, și florile uscate sunt ele vampiri, însă într-o măsură mai redusă decât cele veștejite. Important de precizat este că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, întrucât în timpul nopții ele absorb oxigen și degajă dioxid de carbon. Tot noaptea, plantele se eliberează de energia negativă. Ciclul lor energetic este programat pe absorbția diurnă a informației negative și purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative.

Însă nu toate plantele vampir trebuie ținute departe de casă. Ferigile, spre exemplu, îi ajută pe unii, iar altora le pot face rău. Asta depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte. Există însă și plante care dau energie, precum mușcata cu flori roșii sau albe și frunze ușor încrețite. Ea ajută în caz de durere de cap, dacă îți introduci câte o frunză de mușcată în fiecare ureche. Mușcata are și o energie pozitivă foarte puternică. Trebuie doar să stai lângă o mușcată pentru 10-15 minute și te vei simți odihnit și cu forțe proaspete.

Și ficusul este o plantă care afce bine, lui datorându-i-se atmosfera plăcută și bunăstarea din casă. Dacă ai un ficus în apropiere, iritarea și furia dispar, având efect calmant asupra persoanelor irascibile. Este important ca planta să fie așezată într-un loc unde să nu primească direct lumina de la soare.

Și cactusul te ajută să îți completezi energia, înlăturând-o în același timp pe cea negativă. Cactusul poate fi amplasat în fața monitorului computerului, preluând o parte din energia negativă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI